Mobile Label

ЯК ПОСИЛИТИ ОБ'ЄМ ВОЛОССЯ

14.09.2022

ЯК ПОСИЛИТИ ОБ'ЄМ ВОЛОССЯ

Сьогодні розповідаємо про найкращі продукти для природного відновлення пишності рідкого й тонкого волосся.

Одного прекрасного ранку ви дивитеся в дзеркало й побачене раптом приголомшує вас... Знайоме відчуття? Порідіння, витончення волосся завжди застає зненацька, еге ж? Адже колись, шоковано пригадуєте ви, волосся було густим, пишним, об'ємним – і негадано-неждано все змінилося на гірше!

Проте не впадайте у відчай, не все втрачено! На щастя, в 21 столітті галузь догляду за волоссям має достатньо засобів для вирішення проблеми порідіння й втрати об'єму. На допомогу прийдуть сучасні високоефективні формули!

Найкращі продукти для природного відновлення об'єму волосся

Враховуючи успіх наших кондиціонерів для вій та брів, ми подумали: а чому б не застосувати ту саму унікальну й потужну технологію BioPeptin Complex® для ревіталізації тонкого, ослабленого волосся? В результаті народилася формула Volume Enhancing Foam – пінка для посилення природного об'єму волосся, додає сяйва й густоти, підвищує еластичність волосків і запобігає ламкості. За результатами 4-тижневого споживацького дослідження за участі 33 жінок і чоловіків, 97% учасників відзначили, що волосся стає більш об'ємним і пишним на дотик та на вигляд; 94% учасників помітили, що їхнє рідке волосся стало більш здоровим, наповненим, підживленим і густішим.

При синергетичному застосуванні нашої колекції для волосся, що складається з трьох продуктів, відбувається ще більше вражаюче перевтілення. Отож, ми рекомендуємо такий комплексний режим догляду:
1. Мити волосся шампунем Thickening Shampoo – це унікальна формула, сповнена потужними інгредієнтами, дія котрих спрямована на оздоровлення шкіри голови та зміцнення волосся.
2. Після миття волосся застосовувати кондиціонер Thickening Conditioner – насичена формула живить шкіру голови та кутикулу волосся, зміцнює та потовщує волосяний стрижень.
3. Щодня наносити (і не змивати!) пінку Volume Enhancing Foam – один раз на день, на чисте сухе волосся, й легкими масажними рухами втерти в корені волосся та шкіру голови.

Вже скоро ви помітите приємні зміни й щоразу з дедалі більшим задоволенням будете зупинятися біля дзеркала.

Повсякденні поради для збереження об'єму волосся

Розпочинаючи новий режим догляду за волоссям, не забувайте й про елементарні дії, що допоможуть зберегти пишність та візуально додадуть об'єму.

1. Ніяких тугих зачісок! Звісно, затягнути волосся в вузол – це швидко й легко. Проте всім звичний тугий хвіст може бути значно небезпечнішим, ніж здається. Сильний натяг може призводити до ламкості волосин, пересушування шкіри голови й навіть руйнування волосяних фолікулів! Тож відмовтеся від хвостиків і вузликів щонайменше допоки відновите здоров'я шкіри голови та волосся.
2. Остерігайтеся хімічної обробки. Фарби на основі перекису й аміаку критично підвищують ламкість та вразливість волосся. Термічні кондиціонери й релаксери так само небезпечні: вони пошкоджують структуру волосини й значно посилюють порідіння.
3. Остудіть жар. Надміру високі температури – це, власне, головна причина пошкодження волосся. Дозвольте волоссю перепочити від теплової укладки та гарячого висушування. Для укладки застосовуйте нетермічні методи завивки, як-то заплетені на ніч коси або старі добрі бігуді.
4. Підберіть вдалу зачіску, наважтеся на нову стрижку. Зокрема, каскадні, багатошарові стрижки візуально додають пишності й об'єму. Градуйоване, асиметричне, класичне, подовжене, боб, подовжене – каре завжди в тренді й ви точно знайдете саме свій стиль.

Де знайти ідеальні продукти для догляду за волоссям? Ми вже знаємо відповідь: придбати нашу колекцію засобів для догляду за волоссям Volumizing Hair Collection. До неї входять вищезгадані шампунь Thickening Shampoo і кондиціонер Thickening Conditioner, а також унікальна пінка Volume Enhancing Foam
 

592tm9xq9t3jf6gtjass63mqiisz1b0i (1) (1).png

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ