Mobile Label

ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ НАРОЩУВАННЯ ВІЙ

26.01.2021

ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ НАРОЩУВАННЯ ВІЙ

Нарощені штучні вії – це, на перший погляд, красиво й безпечно. Але все має свої наслідки...

За минуле десятиліття нарощені вії стали надзвичайно популярними, й причини тут очевидні – хто ж не хоче прокидатися з ідеальними розкішними віями, навіть без туші? Але казка рано чи пізно закінчується, а жорстока реальність диктує інші правила гри – нарощені вії, такі красиві й бездоганні в перші дні, з часом псуються самі й, що гірше, пошкоджують натуральні вії, призводять до їх ламкості й тьмяності. А якщо ми скажемо, що можна мати фантастичні, голівудські, але природні вії й без нарощування?

Як світовий лідер у виробництві сироватки для вій, ми з упевненістю можемо надати кілька порад про красу й здоров’я вій. Ми щиро віддані своїй справі, тому розробили цілий режим догляду для швидкого відновлення вій, так, що ви й моргнути не встигнете (так-так, умисна гра слів).

Зробіть перерву

Помітили, що ваші натуральні вії стають тонкими й рідкими? Це означає, що штучні нарощені вії почали пошкоджувати структуру природних вій. Щоб зупинити цей негативний процес, необхідно дати справжнім віям хоч трохи любові й піклування, зокрема, скасувати заплановану корекцію штучних вій. Спершу це буде нелегко, але якщо продовжувати регулярне нарощення вій, натуральні вії від цього лише постраждають. А ще відмова від нарощення вій – це можливість добряче зекономити!

Уникайте водостійких продуктів

Як відомо, водостійкий макіяж дуже важко видалити. В процесі видалення водостійкого макіяжу особливо страждає тендітна зона очей, адже доводиться терти й смикати, щоб повністю очистити шкіру, вії й брови від макіяжу та забруднень. Ми рекомендуємо взагалі відмовитися від водостійкої туші, принаймні, в періоди, коли ви намагаєтеся відновити здоров’я власних вій. Натомість застосовуйте стійку, але дбайливу й живильну формулу, як-от наша туш із праймером Double-Ended Volume Set, що містить пептиди й біотин, які зміцнюють та укріплюють натуральні вії, а ще сприяють їх вражаючій довжині.

Не забувайте про ніжність

Найбільш поширений спосіб пошкодження вій – це видалення макіяжу з області очей. По-перше, слід обов’язково знімати макіяж перед сном. Але робити це треба максимально ніжно: спершу ретельно змочіть цільову зону спеціальним продуктом для видалення макіяжу й зачекайте, поки засіб розщепить макіяж. Потім обережно й дбайливо протріть шкіру й вії, але не смикайте, не притискайте, не тягніть! Наш улюблений продукт для видалення макіяжу – це Micellar Water Lash Wash, міцелярний розчин, який швидко й ефективно розчиняє макіяж, забруднення й жири, і забезпечує очищення зони очей всього за кілька рухів ватного диска. Формула містить корисні інгредієнти, тому дбає та кондиціонує вії, брови й шкіру навколо очей. Ба більше, продукт допомагає заспокоїти й зволожити цю область завдяки вмісту пантенолу, екстрактів алое й ромашки. Бездоганна чистота й комфорт – це девіз Micellar Water Lash Wash.

Використовуйте кондиціонер для вій

Кондиціонери-сироватки для вій насичені живильними й кондиціонуючими інгредієнтами, тому послугують найкращим методом для швидкого й ефективного відновлення краси та здоров’я натуральних вій. Ми обожнюємо сироватку RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner – це перевірена часом і досвідом формула (яка, власне, започаткувала категорію косметичних сироваток для вій як таку), абсолютно безпечна й чиста. Сироватка не містить глютену та компонентів тваринного походження. Натомість у ній висока концентрація поживних корисних інгредієнтів, як-от біотин і пептиди, що поєднуються в фірмовій технології BioPeptin Complex®. Цей комплекс забепечує зміцнення, живлення й еластичність натуральних вій.

Уже захотіли мати красиві здорові натуральні вії? Завітайте в наш онлайн-магазин: