Mobile Label

THE CURL EFFECT® – ВРАЖАЮЧИЙ ЕФЕКТ

29.07.2022

THE CURL EFFECT® – ВРАЖАЮЧИЙ ЕФЕКТ

Красивий звабливий погляд, обрамлений розкішними підкрученими віями – яка жінка не мріє про це?

Ні для кого не секрет, що кожна жінка мріє про довгі, темні, густі, розкішні, підкручені вії – й заради цього ладна буквально на все. Щипці для підкручування, туш, штучні нарощені вії, різноманітні олії, народні рецепти й сучасні технології – коли йдеться про виразний погляд, вибір методів наближається до нескінченності. Але існує один унікальний продукт, вартий особливої уваги – це чарівна формула RevitaLash® Advanced. І сьогодні ми поговоримо про Curl Effect® – революційний ефект природного підкручування й покращення вигину вій завдяки застосуванню нашої дивовижної сироватки для вій. Ця технологія настільки ефективна, що навіть отримала власний патент!

Як це працює?

Кондиціонер RevitaLash® Advanced відомий в усьому світі як таємний еліксир для покращення природної краси вій, їх зміцнення, оздоровлення, відновлення довжини й сяйва. А якщо цього видається замало, то ми з гордістю можемо заявити, що ця формула ще й покращує природний вигин вій. І все завдяки нашому неповторному комплексу BioPeptin Complex® – це поєднання інгредієнтів не лише забезпечує вії необхідними живильними речовинами, але й природним чином покращує вигин вій!

Пора викинути щипці для підкручування вій

Якщо ви регулярно застосовуєте кондиціонер RevitaLash® Advanced, можна нарешті викинути щипці для завивки вій. На фотографіях нижче можна побачити, що в нашої моделі Кім природний вигин вій покращився на +17°!*

curl_before_after.jpg

Топ-порада: звісно, можна застосовувати лише сироватку RevitaLash® Advanced й забути про щипці для підкручування. Але якщо поєднати використання кондиціонера й нашого фірмового підкручувача Eyelash Curler, ви будете просто вражені результатом! Привіт, розкішні й звабливі, а головне натуральні вії!

Одна сироватка, незліченні переваги

Сьогодні, коли через пандемію коронавірусу доводиться постійно носити маску, вся увага спрямована лише на очі. Крім того, періодичні карантинні обмеження не дозволяють регулярно відвідувати салон краси, тому популярність ефективних продуктів для домашнього догляду лише зростає. Це стосується й природної краси вій та виразного погляду – а завдяки RevitaLash® Advanced ви здобудете бажану довжину, густоту й вигин вій.

Уже хочете випробувати ефект підкручування Curl Effect®? Завітайте в наш онлайн-магазин і придбайте RevitaLash® Advanced.

*Рівень підкручування вій після регулярного застосування сироватки RevitaLash® Advanced протягом 6 місяців. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.