Mobile Label

СПРАВЖНЯ КРАСА 一 ЦЕ НЕ ЛИШЕ ДЕКОР

24.09.2021

СПРАВЖНЯ КРАСА 一 ЦЕ НЕ ЛИШЕ ДЕКОР

Наука про красу 一 це не лише про оболонку, але й про склад та численні деталі, які формують цілісне враження про продукт.

Чи здивуєтеся ви, дізнавшись, наскільки багато науки стоїть за такою, здавалося б, простою річчю, як олівець для брів? Якщо задуматися, то все логічно... від формули до форми, все повинно працювати на створення продукту, який ви будете любити і продовжувати використовувати. Скільки неякісних засобів лежить на дні вашої косметички, поки ви продовжуєте шукати кращий гель для брів, туш для вій або підводку для очей?

Найдрібніші деталі мають найбільший вплив, саме тому аплікатор такий важливий. Що тонший кінчик олівця для брів, то точніше нанесення. Точні, схожі на волоски штрихи означають природні, дуууже ідеальні брови!

А склад? Зернисте, м'яке покриття нікуди не годиться, воно погано лягає на шкіру, не кажучи вже про прилипання до волосків. Жирні олівці, що розмазуються, роблять нам неприродні накладні брови, які можуть розтектися по обличчю протягом дня. Але продумана формула, що забезпечує легке нанесення і стійкий результат... ось це ціла наука. Наприклад, наш олівець Hi-Def Brow Pencil 一 революційний продукт для брів, який має точний кінчик для ультратонких штрихів, а також щіточку для укладання, яка дозволяє змішувати колір і вкладати волоски, і так, все це в одному засобі.Вам потрібна формула, яка тримається як на шкірі, так і на волоссі, яка дає насичений колір, але не надмірно. Олівець, що надає об'єм, але не залишає воскового блиску, особливо якщо у вас рідкі брови. І стійкий результат, здатність довго триматися, але легко видалятися, щоб не пошкодити ваші тонкі брови.

коричневий теплий/0,14 г
Отримати консультацію
Доступна оплата частинами:     ПриватБанк
Оплата частинами

Ніколи не недооцінюйте науку, що стоїть за вашим щоденним доглядом. Ваші брови 一 це найголовніший аксесуар, не доручайте його зовнішній вигляд на волю випадку... Адже довіритися можна лише науці!

Спробуйте наш Hi-Def Brow Pencil уже сьогодні.