Mobile Label

СЕКРЕТ БРІВ, ЩО НЕ ВТРАЧАЮТЬ ФОРМУ

19.06.2020

СЕКРЕТ БРІВ, ЩО НЕ ВТРАЧАЮТЬ ФОРМУ

Ніколи ще брови не були настільки актуальним трендом, як зараз.

Брови, брови, брови! Природні, як у сусідки; зухвалі, як у подружки; фантазійні, як у колеги; стримані, як у доньки маминої подруги – ніколи ще брови не були настільки актуальним трендом, як зараз. Від таких класичних предметів, як пінцет, олівець і гель для брів – до таких новітніх засобів і методів догляду, як спеціальні сироватки і мікроблейдинг. Категорія догляду за бровами зростає з шаленими темпами. Якщо замислитися й обміркувати роль брів у зовнішньому вигляді, стає зрозуміло, що така увага до брів є цілком виправданою й заслуженою. Кажуть, очі – дзеркало душі. Перш за все ми зустрічаємося поглядами, дивимося одне одному в очі. Відповідно, якщо очі – це дзеркало, то брови – вишукана рамка для очей.

Як експерти з догляду за віями та бровами, ми точно знаємо, чого жінки очікують від формул, призначених для брів. А щоб поділитися цими знаннями з вами, ми будемо регулярно додавати статті про догляд і красу. Перший допис присвячений бровам: яка саме магія потрібна, щоб брови тримали форму?

Секрет брів, що не втрачають форму

Якщо останнім часом ми дізналися-таки щось нове із уроків макіяжу в Інстаграмі й на Ютубі, це те, що брови – наше все (без перебільшень). У 2014 році брови вирвалися на авансцену догляду й макіяжу й відтоді лише набирають обертів як світовий тренд. Брови задають тон всьому образу, окреслюють обличчя, визначають настрій і підкреслюють характер. Незалежно від того, обираєте ви драматичну виразність і форму або природну скромність – дуже важливо підібрати продукти, які допоможуть правильно зафіксувати створений образ.

Зустрічайте Hi-Def Brow Gel – наш революційний гель для брів, який кондиціонує та упокорює неслухняні брови, скульптурує й окреслює форму. Схвалена офтальмологами й дерматологами формула наповнена корисними інгредієнтами, зокрема, містить пептиди й вівсяний бета-глюкан, але не містить шкідливих компонентів (горезвісних парабенів, фталатів і ВНТ). Загалом, це справжня досконалість, поміщена в флакончик. Бездоганна, миттєва й довготривала фіксація брів на цілий день.

Нещодавно ми провели інтенсивне випробування, щоб побачити, як гель Hi-Def Brow Gel триматиметься протягом насиченого, активного 12-годинного дня. Читайте зізнання наших співробітниць, які брали участь в цій затії.

Медді Джейкобз, спеціаліст із маркетингу:

Я люблю експериментувати з макіяжем, але якщо мова стосується брів – тут жарти недоречні. Мій буденний образ доволі природний і не потребує зайвих зусиль. Проте мені все одно потрібен засіб, який триматиме форму брів протягом довгого метушливого дня. Гель для брів Hi-Def Brow Gel у кольорі «світло-коричневий» – ось моя відповідь на всі запитання. В рамках нашого імпровізованого випробування я нанесла гель рано вранці, поснідала в кафе, потім пішла на овочевий ринок, після цього – на пляж (було спекотно), потім вечеряла в ресторані. Наприкінці дня майже весь макіяж потьмянів і стерся, але брови виглядали бездоганно. Мораль цієї історії: якщо вам потрібен гель для брів, який мусить витримати ваш шалений ритм життя, Hi-Def Brow Gel – саме те, що треба.

Ванесса Мераз, помічниця маркетолога:

Я люблю класний мейкап і випробувала безліч гелів для брів. І мені було важко знайти ідеальний. Один надто пігментований, другий навпаки надто тьмяний, третій не тримається. Тому мене дуже зацікавила ідея випробувати гель Hi-Def Brow Gel протягом 12-годинного буденного марафону. На початку дня я обрала колір «темно-коричневий» і нанесла звичний для себе макіяж.

Вдень я ходила на шопінг, харчувалася в кафе, сходила в кіно, вечір провела з друзями й о пізній порі повернулася додому. Відтак о першій ночі (!) мої брови виглядали точнісінько так само, як і вранці. Жодна волосинка не зрушила з місця, а колір лишився незмінно насиченим! Чи варто й казати, що я була в захваті від результатів! А яке щастя нарешті знайти свій ідеальний гель для брів!