Mobile Label

РІДКЕ ВОЛОССЯ? МИ ДОПОМОЖЕМО

30.11.2021

РІДКЕ ВОЛОССЯ? МИ ДОПОМОЖЕМО

Усім хочеться мати густе волосся, яке переливається хвилями, наче в рекламі... Але якщо дійсність не така ідеальна?..

Отож, ваше волосся рідшає, шкіра голови просвічується більше, ніж зазвичай... і ви дуже засмучені.

Але ж ви... ну... людина.

Чоловік ви чи жінка, але реакція будь-якої людини на порідіння волосся суворо запрограмована 一 вона закладена в префронтальній корі головного мозку. Волосся, що поріділо 一 це універсальна ознака старіння. Це пригнічує, засмучує і викликає тривогу.

Запитайте чоловіка, у якого випадає волосся, як він відноситься до своєї зовнішності? Чи думає він про своє волосся щодня? Відчуває себе старішим? Менш мужнім? Менш впевненим в собі? А тепер запитайте себе або подругу з рідіючим волоссям, що вона відчуває. Так, ви вгадали... те ж саме.

Загалом, витончення волосся не має бути такою травмою. Подумайте про це. Ви здорові. У вас є робота й сім'я. Так що ж такого, якщо ваші пасма трохи постарішали?

Що ж робити дівчині?

Глибоко вдихніть. Погляньте на речі в перспективі. І зрозумійте, що, як би дивно це не прозвучало, але зараз найкращий час для проблеми рідкого волосся. В 2021 році з'явились чудові продукти, процедури та методики, які дозволять зберегти ваше волосся і повернути йому пишність.

Настав час збільшити об'єм і покращити стан витонченого волосся за кілька простих кроків:
● Спробуйте маску для волосся для миттєвого зволоження. Залиште на ніч для додаткового притоку вологи.
● Забудьте про свій улюблений, але, на жаль, звичайний шампунь, і зробіть вибір на користь зволожувального, кондиціонувального шампуню і відповідного кондиціонера. Змішування доглядових засобів різних брендів може спрацювати, але коли ви використовуєте взаємодоповнювальну пару 一 не дешеву з магазину «все по 10» 一 рівні вітамінів, мінералів, зволожувальних компонентів і поверхнево-активних речовин будуть збалансовані в пропорціях Рапунцель. Ваші результати мають бути більш виразними. Ми рекомендуємо обрати наш шампунь Thickening Shampoo та кондиціонер Thickening Conditioner 一 ці формули збагачені живильними інгредієнтами, які дбають про здоров’я волосся.
● Спробуйте спеціальний продукт для збільшення об'єму волосся, наприклад, нашу пінку Volume Enhancing Foam. Цей революційний продукт, по суті, «об'єм у пляшечці», дозволяє волоссю виглядати більш об'ємним та слухняним, а також більш густим візуально і навіть на дотик.
● Уникайте шампунів, що містять сульфатні миючі засоби, такі як лаурилсульфат натрію, лауретсульфат натрію і лауретсульфат амонію. Ці хімічні речовини відбирають занадто багато натуральних олій, необхідних для підтримання здоров'я і зволоження волосся. Через них волосся виглядає сухим, а шкіра голови 一 подразненою.

Стрижка має значення

Коли мова йде про стрижки та укладки, довіряйте лише професіоналам. Стилісти мають спільну думку про те, які зачіски допомагають зробити тонке волосся більш об'ємним, і відповідь одна 一 текстуровані стрижки. Зачіски з більшою кількістю шарів для об'єму та руху. Хоча кожне обличчя унікальне, і ваш стиліст, певно, виглядає як абсолютний еталон, довжина волосся нижче вуха, але трохи вище ключиці найкраще підходить для волосся, що рідшає.

Як завжди, переконайтесь, що використовуєте найкращі продукти, коли йдеться про ваше волосся. Наша колекція Volumizing Hair Collection 一 це ідеальне тріо, що працює в тандемі для лікування шкіри голови, живлення сухих локонів і надання об'єму тонкому і витонченому волоссю.

Достатньо зробити буквально кілька кліків, щоб розпочати шлях до красивого волосся. Якнайшвидше завітайте в наш онлайн-магазин, щоб придбати продукти колекції для волосся!