Mobile Label

ОСЛАБЛЕНІ БРОВИ Й ВІЇ? МАСКА ПОРЯТУЄ!

18.01.2023

ОСЛАБЛЕНІ БРОВИ Й ВІЇ? МАСКА ПОРЯТУЄ!

Як врятувати ослаблені, ламкі, виснажені, пошкоджені, тьмяні волоски вій та брів? Ми знаємо надійне рішення.

Бренд RevitaLash® Cosmetics не створює продукти, аби лише віддати данину трендам і моді. Тренди швидко змінюються, а якість і довіра мають залишатися. Ми вважаємо себе надійним, класичним брендом, який пропонує найкращі продукти для догляду за віями, бровами й волоссям. Саме тому ми нечасто створюємо нові формули, бо на дійсно ретельну розробку йдуть роки! Уявіть собі: формування концепції, розробка, дослідження, випробування рецептур, багатоетапний добір інгредієнтів та концентрацій, проведення клінічних та/або споживацьких досліджень – і це лише узагальне схема створення новинки! Проте ми гарантуємо, що кожен наш продукт в прямому сенсі досконалий. У 2022 році ми представили новинку: першу в світі живильну маску для вій та брів Lash & Brow Masque. Поговорімо про неї ще раз.

Ідея створення маски для вій і брів зародилася ще в 2017 році. Ми почали вивчати, які чинники призводять до пошкодження волосків вій та брів і як це можна виправити. Закономірно це привело нас до питання: а чому маски для шкіри й волосся є, а для вій/брів – нема?! Як виявилося, річ у тому, що створити високоефективний і водночас безпечний для делікатної зони продукт не так вже й легко. Ще важче створити формулу, яку буде просто нанести й просто видалити. Відтак ми на чолі з доктором Брінкенгоффом присвятили понад 5 років, аби створити ідеальну маску для вій і брів. Маску, яка живить, відновлює, повертає здорове сяйво й еластичність!

Інноваційні технології

В основі унікальності й ефективності формули Lash & Brow Masque лежать два фактори: інгредієнтний склад і технологія інкапсуляції. Отож, завдяки новітній технології інкапсуляції формула огортає й наповнює кожну волосинку вій та брів насиченою сумішшю живильних інгредієнтів. Маска інтенсивно відновлює, живить та посилює механізми захисту від щоденного екологічного й фізичного стресу, якого зазнають вії й брови. Lash & Brow Masque – це неймовірна формула, яка відновлює вії й брови, пошкоджені внаслідок неправильного догляду, надмірного стайлінгу, щоденного фізичного й хімічного стресу.

Ультраживильні компоненти

Безперечно, варто детальніше розповісти ще й про склад формули:
● Рослинний комплекс Tri-Flora (женьшень + гледичія + глуха кропива біла) зміцнює та посилює волоски, відновлює природне сяйво та життєздатність.
● Трегалоза забезпечує глибоку й водночас невагому гідратацію 一 це запорука еластичності волосків та профілактика їх ламкості.
● Біотин кондиціонує, пом’якшує, зміцнює вії та брови.
● Вітамін Е забезпечує потужний антиоксидантний захист.

Наша унікальна маска забезпечує потужний заряд живильних та відновлювальних інгредієнтів, які повертають волоскам вій та брів еластичність, ніжність, сяйво та здоровий вигляд.

Результати опитування споживачів

Результати говорять самі за себе.
Так, у споживацькому дослідженні за участі 75 добровольців, вже після першого застосування 80% відзначили відчутну гідратацію вій та брів. А за підсумками 3 тижнів 85% користувачів наголосили, що формула помітно відновлює, оздоровлює та зміцнює вії й брови*.

* Результати незалежного 3-тижневого споживацького дослідження за участі 75 осіб.

Якщо ви чекали на знак, що варто подбати про вії й брови – це він! Завітайте в наш онлайн-магазин, щоб придбати найкращі засоби цієї категорії.