Mobile Label

ОЛІВЦІ, ГЕЛІ, ПОМАДКИ, ОЙ ЛЕЛЕ!

08.10.2021

ОЛІВЦІ, ГЕЛІ, ПОМАДКИ, ОЙ ЛЕЛЕ!

Як не розгубитися в різноманітті продуктів для брів, які дають одноманітні обіцянки? Як обрати свій ідеальний варіант?

Більшість засобів для брів використовують одні й ті ж фрази 一 приборкання, скульптурування, формування, акцентування. При такій величезній кількості продуктів було б непогано знати, що саме вони роблять! Ось вам короткий гайд про всі продукти для брів, представлених на ринку, що вони роблять і як їх використовувати.

Олівці: безумовно, це найпопулярніший продукт для брів на ринку. Скромний олівець був улюбленцем багатьох поколінь, і на те є вагомі причини 一 їм легко управляти, він простий і тонкий. Все, від бумерів до зумерів, можуть домогтися значних результатів за допомогою олівця. Додати кілька штрихів, щоб заповнити прогалини або виправити невелику асиметрію 一 ось де олівець дійсно сяє. Ми рекомендуємо обирати найбільш високоякісний і зручний олівець для брів 一 Hi-Def Brow Pencil.

Застосування: почніть з найбільш рідких ділянок! Працюйте у напрямку від зони, що вимагає найбільшої уваги. Використовуйте короткі, схожі на волоски штрихи, слідуючи напрямку природного росту волосся. Кінчик олівця для брів грає величезну роль, тому переконайтеся, що він гострий і точний, і наносьте вправними рухами.

Гелі: найшвидший спосіб надати кольору і форми бровам 一 гелі в тюбику, схожому на туш. Колір прилипає до окремих волосків і забезпечує фіксацію на кшталт лаку для волосся... приборкуючи неслухняні брови одним рухом щіточки. Брови будуть виглядати більш «пухнастими», ніж при використанні інших засобів, і допоможуть вам досягти бажаного багатошарового образу. Спробуйте RevitaLash Cosmetics Hi-Def Brow Gel 一 багатозадачний гель для брів, насичений корисними інгредієнтами, в комплекті з гребінцем і щіточкою для укладання для надання форми і контролю.

Застосування: короткими, висхідними рухами, працюючи зсередини до скроні, покрийте кожен волосок рівномірним шаром гелю, а потім розчешіть брови уздовж природного вигину. Як ви затвердили брови, такими вони і залишаться, тому ви можете вибрати більш об'ємні або більш акуратні брови.

Пудри: новий продукт за старою технікою. Хоча пудри для брів стали популярними, жінки часто заповнюють прогалини тінями для повік. (Хто не любить багатозадачні продукти?!) Пудра для брів забезпечить більш м'який вигляд порівняно з олівцями і гелями. Використовуйте її, щоб заповнити невеликі прогалини або вади, додаючи ледь помітну об'ємність. Пудри найкраще використовувати в поєднанні з олівцями для брів 一 вони надають м'якість і допомагають зафіксувати олівець на місці.

Застосування: маленьким пензлем, розташованим під кутом, короткими рухами проведіть по росту волосся. Знову ж, почніть з найбільш рідкої ділянки брів. Після закінчення розчешіть пудру чистої щіточкою, щоб втерти засіб в брови для змішування і фіксації.

Помадки: майже якби у пудри і олівця народилася дитина. Нанесені за допомогою пензлика, кремоподібні формули надають колір і чіткість з гнучкою фіксацією. Ви не отримаєте таких самих окремих штрихів, як при використанні олівця, але якщо у вас неслухняні брови, які потрібно вибудовувати в одну лінію, цей продукт вам допоможе. Помадки зазвичай використовуються для створення більш виразних брів з більш інтенсивними і чіткими лініями, тому цей продукт сподобається жінкам з рідкими бровами, які потребують додаткової уваги.

Застосування: для нанесення помадок найкраще підходить короткий скошений пензль. Занурте пензль в продукт і розгладьте щетину, щоб вийшла щільна лінія, а потім наносьте від центру брів у напрямку росту волосся. Завершіть роботу використанням щіточки для змішування і додавання м'якості.

Маркери: подібно підводці для очей, маркер 一 це як олівець на стероїдах: темніший колір, точне нанесення і довговічність. Ви дійсно можете добитися штрихів, схожих на волоски, які добре лягають на шкіру і тримаються навіть в умовах вологості, що ідеально підходить для жінок з рідкими бровами. Брови будуть виглядати більш виразними, з чіткими контурами, які можна пом'якшити за допомогою гелю або щіточки для брів. Вам знадобиться впевнена рука для нанесення, так як будь-який помилковий штрих буде очевидний!

Застосування: легке натиснення послужить вам на користь! Почніть з прогалин і слідуйте по росту волосся короткими, тонкими рухами. Переконайтеся, що продукт повністю висох, перш ніж додавати гелі або пудри.

Мило і віск: відповідно до назви, «мильні брови» стали дуже модною технікою, що не пропонує ні кольору, ні заповнення, тільки повні, пухнасті брови. Техніка «мильних брів» добре підходить жінкам з густими від природи бровами, яким потрібна чіткість і фіксація. Однак використання продукту, не призначеного спеціально для області навколо очей, може бути ризикованим... піт і вологість можуть привести до того, що мило потрапить в очі і викличе подразнення або ще гірше. Використовуйте спеціальний віск для брів, щоб отримати той же стиль без ризику.

Застосування: проведіть вологою щіточкою взад-вперед по воску, збираючи велику кількість продукту. Акуратно нанесіть засіб на брови за допомогою щіточки рухами вгору, надаючи форму дугам і приборкуючи волоски, що розлітаються.

Кондиціонери: природні, сміливі брови з науковим фундаментом. Такі продукти, як RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, кондиціонують і зміцнюють брови, захищаючи їх від ламкості, створюючи більш сміливі, здорові та чіткі брови.

Застосування: ретельно очистити все обличчя, в тому числі брови. Головне правило: уникати масел, адже вони завадять проникненню активних компонентів. Потім легкими дотиками аплікатора нанесіть на чисті сухі брови один шар кондиціонера. Застосовувати його достатньо один раз на день.

Це ж треба! Насправді все так просто... хто б міг подумати? Час експериментувати!

Спробуйте наші улюблені засоби для брів уже сьогодні: