Mobile Label

МЕГАПОЛІС VS ШКІРА ТА ВОЛОССЯ

27.08.2021

МЕГАПОЛІС VS ШКІРА ТА ВОЛОССЯ

Чи замислювалися ви, як життя в великому місті впливає на стан та вигляд шкіри й волосся? Зокрема, якої шкоди завдає забруднення?

Якщо ви живете або працюєте в мегаполісі, вашими постійними супутниками стають не лише висока злочинність і постійні затори на дорогах. Доводиться ламати голову над іще двома проблемами 一 старінням шкіри і ламкістю волосся (і це стосується не лише зачіски, а ще й вій та брів).

Вихлопний газ, смог, промислове забруднення і повсюдний пил та кіптява, які супроводжують життя в мегаполісах, можуть пошкодити стан шкіри та волосся.

ДАРУЙТЕ, ЩО?

Життя в мегаполісах та вплив сонячних променів шкодить вашій ніжній шкірі та волоссю, адже сприяє утворенню вільних радикалів. Саме вони є одним із основних факторів передчасного старіння.

Як це зупинити? Ви ж не будете щодня носити захисний костюм, а вашим віям і бровам необхідна допомога у боротьбі з забруднювачами довкілля. Тут на допомогу прийдуть антиоксиданти. Але не просто звичний вітамін С, а радше потужні рослинні екстракти, які захищають вії і брови і насичують їх необхідними поживними речовинами для природної сили й здоров'я.

ЗАБРУДНЕННЯ ПОВІТРЯ В МЕГАПОЛІСАХ 一 ОДНА З ПРИЧИН СТАРІННЯ?

Як і більшість населення, ви впевнені, що сонячні промені 一 причина утворення шкідливих вільних радикалів. Ви маєте рацію. Але це 一 тільки один бік медалі. Не лише сонце провокує появу вільних радикалів. Серед інших факторів 一 сигаретний дим, забруднення повітря у приміщеннях та на вулиці (особливо для жителів великих міст).

Вільні радикали прискорюють старіння шкіри, волосся, вій та брів. На шкірі з'являються зморшки, пігментні плями, вона провисає... Класична картина передчасного старіння. Що стосується волосся, то під впливом вільних радикалів і токсинів воно може стати ламким та сухим.

Тепер ви знаєте, чому експерти RevitaLash® Cosmetics обрали своїм покликанням захист ваших вій, брів і волосся від руйнівної дії вільних радикалів.

Зверніть увагу на інгредієнти RevitaLash® Advanced і RevitaBrow® Advanced, а саме женьшень і сверцію японську. Це 一 найпотужніші антиоксиданти. А в поєднанні з вітаміном В вони захищають та ревіталізують.

Серед інгредієнтів зволожувального гель-праймера навколо очей Aquablur® можна знайти екстракт комбучі 一 ферментований чайний гриб, багатий на корисні вітаміни, антиоксиданти та органічні кислоти. Він покращує тонус шкіри, вирівнює текстуру, збадьорює та сприяє відновленню після екологічного стресу.

Не в наявності
Повідомити про наявність

Олівець для очей Defining Liner містить вітамін Е, що забезпечує природне кондиціонування та антиоксидантний захист шкіри. Те ж саме стосується олівця для брів Hi-Def Brow Pencil.

Шампунь Thickening Shampoo, кондиціонер Thickening Conditioner та неперевершена пінка Volume Enhancing Foam містять антиоксиданти, в тому числі женьшень. Вони сприяють відновленню волосся після екологічного стресу в умовах мегаполісу.

БРУДНИЙ СВІТ НАВКОЛО НАС

Провідні виробники косметики знають про важливість антиоксидантів, тому й не економлять на інгредієнтах невідомого походження. Тут як ніколи підходить вислів «скупий платить двічі». Запитайте себе, скільки коштує захист вашого волосся і шкіри від токсичних речовин, ба навіть інгредієнтів деяких косметичних засобів?

Придбати найкращі продукти для захисту й відновлення краси вій, брів, волосся та шкіри ви завжди можете в нашому інтернет-магазині.