Mobile Label

МАКІЯЖ ОЧЕЙ: ВАШ ВЛАСНИЙ РИТУАЛ

28.03.2022

МАКІЯЖ ОЧЕЙ: ВАШ ВЛАСНИЙ РИТУАЛ

Унікальність і багатозадачність, простота й неповторність 一 навіть ці поняття не взаємовиключні, тим паче з RevitaLash Cosmetics.

Всі люблять поцілити двох зайців одним пострілом, себто знайти одне рішення для кількох задач одночасно. Наприклад, сукня, яку й на побачення можна вдягнути, й на ділову зустріч; сумка для жіночих дрібничок (зараз всі уявили типову жіночу сумочку, нашпиговану купою речей на всі випадки життя), яка так само вдало послугує валізою для багажу в подорожі; денний крем, який і зволожує, і недоліки замасковує. Багатоцільові продукти полегшують життя, спрощують рутину, допомагають зекономити час та гроші. І чудово виглядати без зайвих зусиль! Хто від такого відмовиться?

Багатозадачні продукти особливо доречні в арсеналі косметички 一 так у вас завжди напоготові необхідний інструментар для створення бажаного образу залежно від ситуації. Завдяки вдало підібраній косметиці для вій та брів ви зможете легко й швидко наносити будь-який макіяж: від непомітного повсякденного до драматичного на честь особливих подій. Отже, нумо до справи.

Розпочніть із брів

Незалежно від часу доби, бездоганні брови неможливо створити без олівця та гелю. Так-так, саме олівець для брів визначає та окреслює вигин, а гель для брів допомагає зафіксувати бажаний образ.

Вибір відтінка олівця для брів Hi-Def Brow Pencil залежить від тону шкіри та кольору волосся:
● Світло-коричневий 一 якщо шкіра дуже світлого тону, а волосся біляве або пшеничне.
● Коричневий холодний 一 найкращий варіант для холодних напівтонів шкіри та каштанового волосся.
● Коричневий теплий 一 ідеальний для теплих напівтонів і темного або чорнявого волосся.

HDBP_shade_chart_1024x1024_fin_ukr.jpg


Кольоровий гель для брів, як-от наш Hi-Def Brow Gel, забезпечує не лише довготривалу фіксацію, але й кольорову корекцію, тобто це ідеальна формула 2-в-1.

Розпочинайте з помітних рідких, нещільних ділянок: у висхідному напрямку пройдіться олівцем по зонах, що потребують найбільшої уваги. Рухи мають бути легкими, чіткими, короткими, тобто імітувати природний ріст волосків. Якщо вранці, для легкого денного макіяжу достатньо скористатися лише олівцем, то ввечері для більш інтенсивного й яскравого образу можна додати ще й кольоровий гель для брів. Насичений, виразний, незабутній погляд гарантовано!

Ідеальні вії, завжди

Щоб мати вражаючі вії, які протягом дня не втрачають виразності, необхідно особливо ретельно добирати продукти догляду. Перш за все, йдеться про такі властивості, як кондиціонування, відсутність олій у складі та стійкість. Щодо стійкості: ми рекомендуємо уникати водостійкої косметики, бо її видалення пошкоджує тендітні вії й навіть шкіру навколо очей.

Традиційно густі й чорні, як ніч, вії є синонімом до вечірнього образу. Те саме стосується й макіяжу повік: насичена чорна лінія, проведена олівцем, характерна для виняткових подій. Проте для повсякденного, натурального макіяжу можна (й треба!) використовувати ті самі туш і олівець для очей, просто наносити їх не так густо. Вдалий макіяж очей гарантує впевненість у собі й бадьорий сяючий погляд на цілий день!

Наш олівець для очей Defining Liner 一 це золотий стандарт. Його шовковиста формула, наповнена силіконовими емолієнтами та вітаміном Е, легко ковзає по шкірі повіки понад лінією росту вій, тому наноситься бездоганно рівно й точно. Вбудована підстругачка та розтушовувач допомагають створити бажаний образ: від димчастого, туманного погляду, до котячих очей, стрілок Клеопатри, та ще безлічі варіацій. По суті, нескінченна кількість образів завдяки одному-єдиному олівцю!

А ще ви неодмінно закохаєтеся й вже ніколи не захочете розлучатися з нашим бестселером Double-Ended Volume Set. Це двосторонній тюбик, у якому поєдналися чорна туш з одного боку, й праймер кольору індиго з іншого. Обидві формули наносяться ідеально легко й рівномірно; крім того, містять корисні пептиди, пантенол та рослинні екстракти, які зміцнюють вії, підвищують їхню еластичність, зволожують та надають природного сяйва.

Досконалість вдень

Для простого, але елегантного денного образу достатньо підкреслити лише якусь одну рису: або очі, або губи. Ба більше, якщо акцент на очі, то й тут слід вибрати щось одне: або вугільні брови, або драматичні вії.

Для повсякденного макіяжу вам знадобляться олівець та гель для брів. Легкими рухами олівця замалюйте прогалини та надайте дугам візуальної симетрії. Головне правило: менше = краще. А щоб закріпити свої ідеальні брови, нанесіть тонкий шар гелю для брів Hi-Def Brow Gel. Зважайте, що прозорий лише зафіксує форму, а кольоровий ще й поглибить колір, тому контролюйте себе в процесі нанесення. Буквально кілька легких швидких рухів 一 і ви готові до нового дня.

Втім, повсякденний макіяж не повинен обмежуватися лише олівцем і гелем для брів. Ви й тільки ви вирішуєте, як вам виглядати сьогодні. Звісна річ, можна додати інші штрихи: туш для вій, рум'яна, хайлайтер, прозорий блиск для губ. Свіжість і впевненість у собі 一 ось наша спільна мета.

Наприклад, олівцем для очей нанесіть тонесеньку лінію понад лінією росту вій, щоб підкреслити природний розріз очей. Ледь ширша лінія візуально додасть об'єму віям та додасть виразності погляду. Частково або повністю розтушована до однотонності смуга 一 це вже елемент голівудської драми. А завдяки шовковистій формулі, вбудованій підстругачці та розтушовувачу олівця Defining Liner ви неодмінне створите свій ідеальний образ.

Наостанок нанесіть по одному шару праймера й туші Double-Ended Volume Set.

Готово! Приготуйтеся до потоку компліментів!

Досконалість вночі

Вечір і ніч 一 найкращий час для того, щоб максимально посилити виразність погляду! Відтак, не стримуйте себе! Ваші вії й брови мають дійсно вирізнятися!

Що найбільш приємно з точки зору економії: для яскравого вечірнього макіяжу необхідні лише ті самі продукти, що й для повсякденного образу. Достатньо лише підсилити глибину кольору! Вже знайомий вам олівець для брів Hi-Def Brow Pencil просто створений для того, щоб ви підмалювали собі густіші, сміливіші та темніші брови! Проте не забувайте про природність: так чи так, штрихи олівця повинні повторювати натуральний ріст брів. Водночас вдале нанесення олівця забезпечить виразність та досконалу щільність брів. А наостанок не забудьте закріпити свої досконалі брови гелем Hi-Def Brow Gel.

Тепер переходимо до макіяжу очей. Скористайтеся нашим лайнером Defining Liner: проведіть лінію бажаної форми та товщини на верхній та/або нижній повіках, вздовж лінії росту вій. Варіантів безліч, усе залежить лише від вашої фантазії та вподобань. Ба більше, підкреслити можна навіть внутрішній край повіки (той, що межує зі слизовою оболонкою). Особливий вечір 一 найбільш вдала нагода для експериментів!

І наостанок 一 фарбуємо вії. Для цього вам потрібні праймер і туш для вій, які вдало поєдналися в комплекті 2-в-1 Double-Ended Volume Set. Наносьте стільки шарів і в такій послідовності, як вам заманеться! Що більше шарів 一 то виразніший об'єм і драматичніший ваш погляд!

Доповніть образ яскравою помадою, бронзатором та рум'янами.

Завдяки вдало підібраній косметиці ви зможете легко й швидко переходити між незліченними денними й вечірніми образами. І не забувайте нагадувати собі, яка ви смілива, сильна й красива!

Завітайте до нашого онлайн-магазину, щоб придбати топові продукти для догляду та макіяжу очей: