Mobile Label

КРАСА В БУДЬ-ЯКОМУ ВІЦІ

29.10.2021

КРАСА В БУДЬ-ЯКОМУ ВІЦІ

Старіння впливає на весь організм людини. Але можна мати красиві вії й брови незалежно від цифр у паспорті!

Завжди бездоганні вії та брови? Звучить неймовірно. Але в цьому і полягає перевага розумно розробленої, етичної косметики. Вчені беруть за основу мудрість природи і додають сучасні знання для створення приголомшливих продуктів.

RevitaLash® Advanced і RevitaBrow® Advanced 一 це чудодійні кондиціонери, які здатні здійснити глибокий вплив на зовнішній вигляд ваших вій та брів.

Базуючись на ідеї, що найкращі формули 一 це баланс мистецтва і науки, передової хімії і живильних рослинних компонентів, обидва продукти поєднують в собі всі категорії для відновлення та захисту, посилення та зміцнення, зволоження та живлення.

Обидві формули розроблені лікарями, перевірені офтальмологами та дерматологами 一 важливі факти, які необхідно знати, перш ніж використовувати будь-що для зони навколо очей. Вони також є веганськими і не тестуються на тваринах!

І загалом, обидва засоби спеціально направлені на посилення краси вій та брів, одночасно допомагаючи створити міцну, здорову основу.

Навіть слово «чудесний» не є досить влучним для позначення прекрасного ефекту кондиціонерів RevitaLash Advanced і RevitaBrow Advanced. Без перебільшення, найкращі вії та брови в вашому житті вже зачекались.

Розгляньмо ці вражаючі результати незалежного 6-тижневого споживацького дослідження (63 учасники) RevitaLash Advanced:
● 98% помітили покращення зовнішнього вигляду вій
● 98% помітили більш здоровий вигляд вій
● 98% помітили зміцнення вій

Цифри говорять самі за себе!

А як щодо RevitaBrow Advanced? Результати незалежного 8-тижневого споживацького дослідження (112 жінок і чоловіків) показали:
● 96% помітили покращення зовнішнього вигляду брів в цілому
● 94% помітили більш виразні брови
● 92% помітили більш пишні та об'ємні брови

Про що ще можна мріяти? Якщо вам потрібні докази того, як жінки довіряють RevitaLash Advanced, подумайте: кожні 30 секунд у всьому світі продається один тюбик RevitaLash Advanced*. Можна сказати, що жінки закохані в RevitaLash Advanced. Можливо, ви також відчуєте те ж саме!

Придбайте наші чудодійні кондиціонери прямо сьогодні:

Які ще продукти є в нашому асортименті? Завітайте в наш онлайн-магазин.