Mobile Label

ІДЕАЛЬНИЙ ЛІТНІЙ МАКІЯЖ

15.06.2022

ІДЕАЛЬНИЙ ЛІТНІЙ МАКІЯЖ

Влітку так хочеться легкості й свіжості, тому навіть макіяж має бути легким, невимушеним, природним. Як цього досягти?

Літо в самому розпалі, і це найкраща пора для легкого, природного, ледь помітного макіяжу. Дні довгі, ночі короткі, погода спекотна, а ви проводите дедалі більше часу на вулиці: хтось у парку, хтось на пляжі, хтось на сонячній галявині, хтось у тінистому садочку. І нікому не хочеться наносити важкий макіяж, який ще й може розмазатися або потребує корекції протягом дня. Ми пропонуємо концепцію простого й легкого макіяжу, з яким ви будете почуватися впевнено, а шкіра зможе дихати та сяяти природною літньою красою.

КРОК 1: АКЦЕНТ НА ОЧІ

Красиві вії й брови завжди в моді, проте посилити їхню виразність без макіяжу, здавалося б, неможливо. Проте це не так! Знайомтеся, це наші відзначені численними нагородами бестселери: кондиціонер для вій RevitaLash® Advanced і кондиціонер для брів RevitaBrow® Advanced. Ці формули забезпечують глибоке живлення та догляд. Як результат 一 більш здорові, міцні й розкішні вії та брови, настільки розкішні, що не потребують декоративної косметики! Після очищення шкіри та області очей (до речі, для цього ми рекомендуємо нашу дивовижну міцелярну воду Micellar Water Lash Wash) нанесіть RevitaLash® Advanced на чисті сухі вії, а RevitaBrow® Advanced 一 на чисті сухі брови.

КРОК 2: ОСЯЙНА ШКІРА

Чиста, зволожена, сяюча шкіра 一 говорячи мовою поезії, з роси й води 一 це ідеальне полотно для природного макіяжу. Влітку шкіра менш страждає від зневоднення, ніж узимку, тому в теплу пору року достатньо буде легкого зволожувального гелю, який забезпечить належний рівень гідратації без обтяження шкіри. Наш унікальний гель-праймер AquaBlur® Hydrating Eye Gel & Primer 一 це ідеальний багатозадачний продукт. Формула зволожує, вирівнює рельєф, заспокоює, має ефект праймінгу й блюру. Наносити її можна не лише навколо очей, але й на все обличчя, в тому числі й на брови та вії! Бездоганне зволоження та літня легкість 一 саме те, що ви шукаєте.

КРОК 3: ЛЕГКИЙ ТОН І СОНЦЕЗАХИСТ

Літній макіяж і щільна тональна основа 一 поняття взаємовиключні. Замість густого тонального крему оберіть легкий тонований сонцезахисний крем, який невидимою вуаллю приховає недоліки й водночас захищатиме від шкідливого ультрафіолету. Наносити такий продукт можна за допомогою спонжика або напряму подушечками пальців. І не забувайте про шию, вуха, декольте й плечі (якщо вони відкриті).

КРОК 4: ВИРАЗНІ БРОВИ

90-ті давно минули, проте густі кущисті брови знову в тренді! Тут вам у пригоді стане наш гель-стайлер для брів Hi-Def Brow Gel, прозорий або кольоровий. Достатньо легкими рухами розчесати брови й нанести гель. За потреби підкоригувати колір та форму, після чого зачекати до повного висихання формули. Гель ідеально фіксує бажаний образ на цілий довгий літній день!

КРОК 5: ТРОЯНДОВИЙ РУМ'ЯНЕЦЬ

Влітку, коли квітнуть троянди, хочеться й собі позичити ніжності рожевих пелюсток. На щастя, людство винайшло рум'яна! Легкими дотиками нанесіть по кілька штрихів на вилиці, лоб, ніс, і трохи щедріше 一 на губи. Ідеальний легкий образ гарантовано! Крім того, компактні рум'яна завжди допоможуть, коли треба причепуритися після пробіжки або занять у спортзалі.

Всього 5 кроків до бездоганно ніжного, легкого й природного літнього макіяжу 一 що може бути краще!