Mobile Label

ГОЛОВНИЙ АКЦЕНТ НА ОЧІ

22.10.2021

ГОЛОВНИЙ АКЦЕНТ НА ОЧІ

На що ми найперше звертаємо увагу при знайомстві? Очі притягують, як магніт. А виразний погляд 一 це потужна сила!

І чоловіки, і жінки погодяться з тим, що очі 一 найбільш приваблива частина обличчя, на яку всі першочергово звертають увагу. Ви ж знаєте приказку: «Очі 一 дзеркало душі»? Схоже, що це правда, до того ж у всіх культурах та незалежно від статі.

Підкреслити та виділити

Об'ємні вії і брови роблять очі виразними, вони надають драматизму та привабливості. Але що ж робити, якщо у вас від природи рідкі вії або брови? Щоб швидко виправити ситуацію, скористайтесь олівцями для очей та брів!

Щільно підведіть нижню частину лінії верхніх вій олівцем насиченого кольору Defining Liner Eyeliner, заповнюючи пробіли, для надання об'ємнішого вигляду, але без ефекту важких накладних вій. А олівець для брів Hi-Def Brow Pencil з тонким кінчиком заповнить навіть найрідкіші брови природними штрихами, що зробить їх більш чіткими та драматичними. Драматизм 一 це не лише про театр!

Посилити контраст

Чи знаєте ви, що таке лімбальне кільце? Це чорне кільце, що оточує райдужку, відокремлюючи її (кольорову частину) від склери (білої частини). Чим більше та ширше це кільце, тим молодше виглядає око. Ви можете побачити різницю між очима літньої людини та немовляти 一 його лімбальне кільце набагато чіткіше. Але різниця також очевидна, коли очі втомилися або почервоніли. Раптово ваші очі виглядають менш яскравими та виразними.

Хоч і неможливо повернути час назад чи зупинити процес старіння лібмального кільця, але можна створити ілюзію яскравіших та молодших очей. Пам'ятайте, вся справа у контрасті кольорів! Глибокий насичений синій колір створить ілюзію сяючих очей, а отже, ви будете виглядати бадьоріше та молодше. Наш Double-Ended Volume Set виконує подвійну функцію. Це не дише два косметичних засоби в одному: праймер для вій і туш, що ідеально підходять для посилення природних вій і надання їм об'єму. Глибокий колір праймеру індиго забезпечує ідеальний контраст для виразних і яскравіших очей. Очі, що сяють!

Завітайте до нашого онлайн-магазину, щоб придбати найкращу декоративну косметику: наші олівці для очей, олівці для брів, туш-і-праймер для вій.