Mobile Label

ДОГЛЯД ЗА СОБОЮ ЯК ХОРОША ЗВИЧКА

14.04.2022

ДОГЛЯД ЗА СОБОЮ ЯК ХОРОША ЗВИЧКА

Догляд за собою 一 це не забаганка й не розкіш. Це необхідність, яка повинна стати вашою повсякденною звичкою.

Найкращий час для початку був учора; інший найкращий час 一 сьогодні. Вам не потрібний знак або важлива подія, щоб запровадити нову звичку. Вам навіть не потрібно чекати на понеділок. Настав час для змін. Не обов'язково для серйозних, таких як переїзд в інше місто або звільнення з роботи (якщо ви готові до такого кроку, то це звичайно теж не завадить), але для позитивних змін, які принесуть користь вашому тілу, розуму та душі.

Ось перший крок назустріч до нового життя.

Долучайтеся до революції щодо догляду за собою

Піклування про себе 一 це приведення в гармонію тіла і розуму, зняття стресу, догляд за собою як головна мета. Давати собі прості, але необхідні речі, щоб бути у найкращому психічному, фізичному та емоційному стані.

Піклування про себе 一 це не потурання будь-яким своїм забаганкам, не щоденні покупки на Amazon і не самолюбування; швидше, це турбота про себе з любов'ю, співчуттям та добротою. Цінувати та поважати себе.

Тож з чого ви почнете? Прямо тут і зараз, з нової «філософії», яка включає в себе те, що ви їсте, як спите, працюєте, займаєтеся спортом, розслабляєтесь... навіть щоденні косметичні процедури.

Хороший сон = хороше самопочуття

Розпочнімо з найважливішого та найпростішого ритуалу з догляду за собою: здорового сну! Це змінює ситуацію у багатьох аспектах. Нестача сну може призвести до ослаблення імунної системи, перепадів настрою, провалів у пам'яті та підвищеної тяги до їжі. Нестача сну навіть може зістарювати вас, оскільки пошкодження клітин не відновлюються, а «пошкоджені» клітини накопичуються, особливо на ніжній шкірі. На щастя, висипатися більше і краще можна за допомогою кількох змін:
● Розробити й дотримуватися режиму дня: чи знаєте ви, що не можна «надолужити» пропущений сон? Щойно він зник, він зник. Збитків завдано. Зараз саме час зосередитись на послідовному графіку сну. Почніть з того, що лягайте спати і прокидайтеся в один і той же час щодня, навіть у вихідні. Дорослим людям потрібно 7-8 годин сну на добу, тому плануйте їх відповідно. Як тільки ви знайдете відповідний для себе графік, ви будете вражені тим, наскільки краще почуватиметеся протягом тижня. Прощавай, ранкова боротьба щопонеділка.
Впоратися зі стресом: щоденне зняття стресу 一 це не тільки корисна турбота про себе, а й турбота про сон. Знайдіть час, щоб заспокоїти свій розум. Звільніться від турбот і не напружуйтесь (за допомогою медитації, ведення щоденника, фізичних вправ або духовної практики), і ваші думки не підуть шкереберть, як тільки голова торкнеться подушки.
Або спати, або вставати: одна з найшкідливіших звичок, що заважають гарному сну, 一 лежати у ліжку, але не спати. Якщо ви не засинаєте протягом 20 хвилин або прокидаєтеся і не можете знову заснути через стільки ж часу, встаньте та вийдіть із кімнати. Приглушіть світло та займіться спокійними справами... почитайте книгу, послухайте музику, позаймайтеся йогою, але не залишайтесь у спальні. Спальня має бути місцем відпочинку, та (крім інтимних стосунків) ліжко має бути місцем для відпочинку.
Усунути відволікаючі фактори: не обов'язково вимикати усе світло у кімнаті, але обмежте його використання після заходу сонця. Зведіть до мінімуму кількість синього світла, оскільки воно може порушити ваш добовий біоритм. Використовуйте програму для фільтрації синього світла на смартфоні або ноутбуку. Встановіть затемнювачі на верхнє світло або використовуйте настільні лампи. Блокуйте всі зовнішні джерела світла. Нарешті, спробуйте використати звуковий апарат або беруші, щоб не відволікатися на зовнішні подразники.

Сон 一 це надзвичайно індивідуальна річ. Неможливо підібрати однакову оптимальну тривалість цього процесу. Спробуйте декілька методик, графіків та вправ для зняття стресу, щоб зрозуміти, що вам більше підходить. І не засмучуйтесь! Насолоджуйтесь процесом, і знайте, що в кінці шляху ви почуватиметеся набагато краще.

Покращений догляд

Влаштуйте собі домашнє спа. Вам знайоме відчуття спокою, розслаблення та омолодження, яке ви відчуваєте після процедури догляду за обличчям? Ви можете спробувати це відчуття вдома. Для цього потрібно лише декілька якісних засобів та щоденна турбота про себе. Почніть балувати себе!
Створіть настрій: перетворіть свою ванну або туалетну зону на оазис. Розмістіть свої найулюбленіші та найкрасивіші продукти на видному місці. Підтримуйте чистоту та використовуйте силу запаху. Знайдіть аромат, який переносить вас у спокійне місце, та використовуйте його тільки тут. Створіть святилище любові до себе.
Скорочення та оновлення: напевно, на ваших поличках припадає пилом багато засобів, так що настав слушний час розібратися з ними. Подивіться на терміни придатності, перевірте ще раз інгредієнти і перечитайте, коли і як використовувати їх разом. У спа-салоні використовуються (або повинні використовуватися) лише найкращі інгредієнти. Переконайтеся, що ви робите те саме. Уникайте продуктів із сульфатними мийними засобами, парабенами, фталатами або BHT; натомість шукайте високоякісні рослинні речовини та інгредієнти, підтверджені науковими дослідженнями.
● Фокус на загальній красі обличчя: а ви доглядаєте за своїм обличчям? Догляд за губами та очима має бути різним. Захист та запобігання віковим зморшкам та втрати вологи мають вирішальне значення для чутливих зон. А як щодо вій та брів? Вії та брови, як і волосся на голові, потребують живлення, догляду та любові.

Найкращим рішенням будуть кондиціонери: RevitaLash Advanced для вій та RevitaBrow Advanced для брів. Лише кілька хвилин на день допоможуть значно покращити стан брів та вій. Ви побачите та відчуєте різницю сили, гнучкості та блиску. Коли брови та вії виглядають якнайкраще, то і ви виглядаєте відповідно!

Рух = життя

Занадто часто фізичні вправи пов'язують із втратою ваги. Але будь-який рух є корисним з безлічі причин, від підвищення настрою до зниження стресу і тривожності, підтримки здоров'я серця тощо.

Зосередьтеся на вправах. Не тому, що ви повинні це робити, або щоб зменшити цифри на терезах, а просто заради задоволення. Це допоможе покращити турботу про себе та привести думки до ладу. Дивіться вперед, працюйте над тим, щоб стати найщасливішою та найздоровішою людиною. Будь-які інші переваги 一 це бонус!

Практика та зобов'язання по догляду за собою 一 складне завдання. Важко виділити час для себе і не думати про егоїзм, коли ви звикли ставити інших на перше місце. Але ви повинні знайти та виділити час для себе. Заплануйте та дотримуйтесь цього.

Навіть крихта любові до себе здатна на чудеса!

Розпочніть свій шлях до змін уже сьогодні. Придбати високоефективні, безпечні та якісні формули для догляду за віями, бровами, волоссям та шкірою можна в нашому онлайн-магазині.