Mobile Label

АДЖЕ КРАСА НЕ МАЄ СТАТІ

23.11.2021

АДЖЕ КРАСА НЕ МАЄ СТАТІ

Одвічне протиставлення: сильна стать і прекрасна стать, чоловіки й жінки. Коли йдеться про догляд за собою, чи є тут різниця?

За вікном минає 2021 рік, і, на щастя, більшість застарілих «можна» та «не можна», пов'язаних із гендерною приналежністю, були стерті з лиця землі ще в минулому столітті (хоча, звісно, ще є над чим працювати). Так чому ж деякі продукти для догляду за шкірою і косметичні засоби досі призначені майже лише для жінок? Коли мова йде про косметику, особливо про догляд за шкірою, чи є тут різниця між статями?

Існує декілька універсальних істин про маркетинг та природу людини. Чоловічі чи жіночі, ці істини, цитуючи Декларацію незалежності, є «самоочевидними». Чому так багато виробників косметики ігнорують чоловіків і при цьому карають жінок?

Рожевий податок 一 що ж це таке?

Це реальність і повний відстій. Жіночі бритви, модні креми для очей, квіткові шампуні 一 все це коштує набагато дорожче, ніж їх чоловічі аналоги.

А компанії наживаються на тому, що говорять чоловікам, наче вони не мають користуватися тими ж самими продуктами, що і жінки. Чи можуть інгредієнти визначити вашу стать? Навряд чи, але, вочевидь, деякі дуже хочуть, щою ви в це повірили.

Догляд за шкірою не має статі 一 шкіра та волосся людини мають однакові потреби. Ви не маєте платити більше за «жіночу» версію продукту, або платити взагалі, якщо продукт не справляється зі своїм завданням... навіть якщо його баночка дуже гарна.

З іншого боку, не варто соромити чоловіків за використання «хардкорних» продуктів з такими назвами, як «Лють тигра» чи «Енергія гірської річки», або відщтовхувати їх від продуктів, які допомагають вирішити проблеми будь-якої статі та віку. Хіба чоловіки не мають вій, які треба захищати? Сухе та ламке волосся не є проблемою? Їх шкіра не потребує зволоження та захисту антиоксидантами?

Настав час подолати ці гендерні визначення продуктів і зосередитись на засобах, які спрямовані на ваші потреби. І крапка!

І чоловіки, й жінки погодяться...

Очі 一 це найперше, що ми помічаємо, і найпривабливіше, що маємо. Кожна людина потребує догляду за своїми очима - віями та бровами в тому числі. Звісно, не можна сказати, що між чоловічими та жіночими бровами та віями немає різниці, але вона мінімальна.

Не існує спеціальної жіночої чи чоловічої версії кондиціонера для вій RevitaLash® Advanced або кондиціонера для брів RevitaBrow® Advanced. Обидва засоби призначені для будь-якої статі. І давайте подивимось правді у вічі 一 здорові вії та брови однаково привабливі для обох статей.

Якщо у вас є вії та брови, вам потрібна косметика Revitalash!

Такі продукти, як наш гель для брів Hi-Def Brow Gel, міцелярна вода Micellar Water Lash Wash і гель-праймер AquaBlur, створені для всіх... для всіх, хто піклується про свою зовнішність. Неперевершені вії та брови створюють молодий, сексуальний, пристрасний, спокусливий, загадковий погляд так, як зволожуючі засоби і консилери просто не в змозі.

Жінкам цей факт відомий; чоловіки теж його підхоплюють.

Так, це не вища математика, але це наука. Психологи і ті, хто вивчає поведінку людей, знають про силу привабливого погляду. Хіміки-косметологи знають нові і найкращі способи захисту і зміцнення волосся...формули без шкідливих хімікатів, які переважають над усім, чого коли-небудь могли досягти продукти минулого покоління.

Настав час чоловікам та жінкам об'єднатись біля косметичного прилавку. Чим швидше усі виробники засобів по догляду за шкірою і косметики зрозуміють це, тим краще ми всі будемо виглядати та почувати себе!

Завітайте до нашого онлайн-магазину й порадуйте себе, коханого, чи себе, кохану!