Mobile Label

7 ДІЄВИХ СПОСОБІВ РОЗРАДИТИ СЕБЕ

21.05.2022

7 ДІЄВИХ СПОСОБІВ РОЗРАДИТИ СЕБЕ

Ми зібрали прості, але ефективні поради, які допоможуть знову відчути радість і нагадають, що життя триває. Попри все.

На жаль, щодня ми дізнаємося купу прикрих новин. Іноді виникає відчуття, що все стає дедалі гірше. Іноді здається, ситуація безвихідна. Іноді ми на межі відчаю. І саме в такі миті важливо приділити увагу не лише своїй фізичній безпеці, але й психічному здоров'ю. Кожна людина заслуговує на щастя. Й існує море простих способів порадувати себе. Адже турбота про себе 一 це завжди вдала ідея. Ми зібрали перелік нескладних рецептів, які сприяють викиду ендорфінів та знижують рівень гормону стресу кортизолу.

1. Нанесення маски
Якщо ви перебуваєте в безпеці й маєте вдосталь часу, не нехтуйте нагодою зробити собі маску для обличчя або для волосся 一 а ще краще обидві разом! Уважно прочитайте та дотримуйтеся всіх інструкцій від виробника, й тоді дивовижний результат не забариться. Приємний ритуал, осяйна шкіра й красиве пишне волосся 一 нібито й дрібниці, але вони знаааачно покращать настрій.

2. Фізичні вправи
Вчені підтвердять: фізичні вправи стимулюють вивільнення енфорфінів, а ендорфін 一 це гормон щастя. Це науково доведений факт, і ніхто з ним не посперечається. Отже, запровадьте нову гарну звичку: щодня приділяйте певний час на виконання фізичних вправ. На щастя, існує просто безліч інструментів, які допоможуть в цьому, зокрема, відео-уроки, програми й додатки на будь-який смак: від йоги й фітнесу до кардіо, силових, розтяжки й т.д. Особливо приємно займатися в компанії дорогих вам людей, тож залучайте рідних і друзів.

3. Прогулянка + улюблений подкаст/плейлист
Вже давно не секрет, що вітамін D просто необхідний для здоров'я та хорошого настрою. Відволічіться від потоку новин і буденних справ, вимкніть усі сповіщення, ввімкніть улюблений плейлист або подкаст і сходіть на прогулянку. Хоча б на півгодинки. Це неодмінно допоможе розвіятися, освіжити роботу мозку й морально перепочити.

4. Читання
Чи існує кращий спосіб хоча б ненадовго забути про всі гризоти й тривоги, аніж з головою поринути в іншу дійсність? Візьміть в руки книжку, яку давно збиралися прочитати, й присвячуйте їй принаймні по 20 хвилин на день.

5. Манікюр
Закладаємося, вас теж неймовірно тішить свіженький манікюр і ви щиро милуєтеся своїми доглянутими руками й чудовому кольору нігтів! Відвідайте улюбленого майстра або ж зробіть манікюр самостійно. Головне 一 щоб весь процес і його результат принесли вам максимальне задоволення. І до речі, не соромтеся яскравих відтінків лаку. Додайте кольору в чорно-білу реальність!

6. Ванна
Чомусь так повелося, що прийняти гарячу ванну вважається за розкіш. Та й де знайти на це час, якщо треба прати, готувати, працювати, прибирати, на емейли відповідати? Проте зараз у багатьох життя сильно змінилося й в силу певних обставин вільного часу стало більше. І в цьому можна знайти чудову нагоду, щоб запалати свічки, ввімкнути улюблену музику, накрапати в воду ефірних олій чи сипнути морської солі й на якусь годинку забути про все на світі.

7. Піклування про вії й брови
В ці важкі часи може здатися, що макіяж і взагалі піклування про себе 一 це щось недоречне, несвоєчасне. Проте це хибний шлях. Навпаки, варто приділити собі більше увагу, зокрема, подбати про красу натуральних вій та брів. Наші формули RevitaLash® Advanced і RevitaBrow® Advanced буквально створені для цього. Вони містять зміцнювальні компоненти, як-то біотин та пептиди, котрі живлять волоски вій і брів, покращують їхній стан* та додають виразності**. Ви заслуговуєте на те, щоб бути й почуватися красивою, впевненою, сильною. Бо життя триває, а добро завжди перемагає над злом.

*За результатами незалежного 6-тижневого споживацького дослідження за участі 63 добровольців, 98% учасників відзначили загальне покращення стану й вигляду вій.

**За результатами незалежного 8-тижневого споживацького дослідження за участі 112 добровольців, 94% учасників відзначили посилення виразності брів.

Не відкладайте радість на потім. Шукайте радість тут і зараз! Зокрема, завітайте в наш інтернет-магазин і придбайте найкращі формули для догляду за собою.

 

Quiz-2021-HP-Banner-Desktop-Domestic_1400x.progressive (2).jpg

В МАГАЗИН