Mobile Label

ІНГРЕДІЄНТИ, ПРО ЯКІ ВАРТО ЗНАТИ

09.02.2021

ІНГРЕДІЄНТИ, ПРО ЯКІ ВАРТО ЗНАТИ

Як самостійно орієнтуватися в різноманітті інгредієнтів для догляду за шкірою без дипломів фармацевта й дерматолога?

Догляд за шкірою – тема непроста, адже на ринку існують сотні (якщо не тисячі) інгредієнтів із гучними назвами й гучними обіцянками. Перш ніж купувати новий продукт для догляду, важливо дізнатися, що входить до його складу, як ці компоненти працюють та для вирішення яких проблем призначені. В цій статті ми розглянемо півтора десятка найпопулярніших інгредієнтів для догляду за шкірою, серед яких є й наші улюбленці. Ця коротенька інструкція стане вашим путівником у всесвіті інгредієнтів.

Алое вера – натуральний рослинний екстракт, здавна відомий заспокійливими й цілющими властивостями, а ще антиоксидантною й зволожувальною дією. Екстракт алое вера входить до складу нашої міцелярної води Micellar Water Lash Wash, тому що допомагає заспокоїти й гідратувати тендітну шкіру навколо очей.

Альфа-гідроксикислоти (АНА) – широко застосовуються в косметології для боротьби з ознаками старіння, ексфоліації мертвих сухих клітин шкіри, покращення тонусу й вирівнювання тону шкіри. Важливо зазначити, що АНА не лише ефективно оновлюють і омолоджують шкіру, але й посилюють чутливість до сонця, тому в період застосування АНА слід обов’язково наносити сонцезахисний крем.

Амінокислоти – мають доведені антиоксидантні й гідратувальні властивості. Як правило, в формулах амінокислоти поєднуються з іншими компонентами, забезпечуючи синергетичну омолоджувальну дію. Амінокислоти є в складі нашої пінки для волосся Volume Enhancing Foam, адже вони зміцнюють, посилюють і кондиціонують волосся, завдяки чому воно виглядає здоровим і красивим.

Бензоїл пероксид – один із найбільш вивчених і перевірених інгредієнтів для боротьби з акне й вугровим висипом. Ця хімічна сполука здатна проникати в волосяний фолікул і знищувати патогенні бактерії, не викликаючи тяжких побічних наслідків. Бензоїл пероксид доступний без рецепта від лікаря.

Біотин – він же вітамін В7, широко використовується як у галузі догляду за волоссям, так і в сфері догляду за шкірою. Він зміцнює й оздоровлює тканини. Наші бестселери гель-праймер AquaBlur® та кондиціонер для волосся Thickening Conditioner містять біотин, який сприяє відновленню балансу вітамінів у шкірі, а ще зміцнює вії та брови.

Кераміди – мають колосальну здатність утримувати воду, тому сприяють відновленню балансу вологи в шкірі. Кераміди підтримують належний рівень гідратації шкіри й захищають здоровий гідроліпідний бар’єр.

Зелений чай – дослідження неодноразово доводили, що зелений чай має незліченні корисні властивості для організму людини, зокрема, діє як антиоксидант і омолоджувальний компонент. Екстракт зеленого чаю захищає шкіру від окислення, заспокоює, бореться з фотопошкодженнями. Як захисний і живильний компонент, зелений чай входить до складу наших сироваток RevitaLash® AdvancedRevitaBrow® Advanced та кондиціонера для волосся Thickening Conditioner.

Гіалуронова кислота – натуральна молекула, що має унікальну здатність утримувати до 1000 разів більше води, ніж її власна маса. Тому гіалуронова кислота є найкращим зволожувальним компонентом. Наш гель-праймер AquaBlur® містить гіалуронову кислоту, яка глибоко зволожує й живить шкіру, вії та брови.

Жожоба – олія жожоба видобувається з насіння багаторічного чагарнику й має високий вміст жирних кислот. Цей емоліент відомий відновлювальними властивостями й чудово підходить для сухої шкіри. Олія жожоба є корисною і для волосся, тому вона входить до складу шампуню Thickening Shampoo як інгредієнт для зміцнення й живлення волосся та шкіри голови.

Нікотинамід – ще відомий як вітамін В3 або ж ніацинамід. Цей інгредієнт ефективно бореться зі старінням шкіри, а ще широко застосовується в догляді за проблемною, схильною до висипів шкірою. Нікотинамід очищує й звужує пори, вирівнює тон шкіри, усуває тьмяність, розгладжує зморщечки. Корисний для всіх типів шкіри.

Пантенол – популярний заспокійливий, загоювальний і зволожувальний інгредієнт. Він здатний притягувати й утримувати молекули води, тому застосовується для гідратації шкіри та волосся. Пантенол входить до складу наших довершених формул RevitaLash® AdvancedRevitaBrow® Advanced і Double-Ended Volume Set, адже він зволожує, зміцнює та кондиціонує вії й брови.

Пептиди – мають доведену заспокійливу й відновлювальну дію, сприяють розгладженню зморшок, допомагаю впоратися зі втратою пружності шкіри. Пептиди також корисні й у догляді за волоссям, тому що вони зміцнюють та захищають волоски від ламкості. Ось чому вони входять до складу наших бестселерів RevitaLash® AdvancedRevitaBrow® AdvancedDouble-Ended Volume Set і Volume Enhancing Foam.

Ретинол – один із найвідоміших інгредієнтів у догляді за шкірою, і на те є вагомі підстави. Ретинол, він же вітамін А, є одним із найпотужніших засобів для боротьби зі старінням шкіри: він ефективно розгладжує зморшки, зміцнює шкіру, покращує рельєф, оновлює текстуру й навіть бореться з акне. Цей багатозадачний компонент має надійне наукове підґрунтя, проте застосовувати його слід виключно за рекомендацією й під наглядом кваліфікованого спеціаліста.

Саліцилова кислота – популярна в догляді за шкірою бета-гідроксикислота (скорочено ВНА), призначена для боротьби з акне. Вона ефективно відлущує верхні шари шкіри й глибоко очищує пори зсередини.

Масло ши – високоефективний компонент для боротьби з сухістю й шершавістю шкіри. Має густу насичену текстуру, містить багато антиоксидантів, дбайливо заспокоює й зволожує суху подразнену шкіру.

Вітамін Е – природний компонент і складник здорової шкіри, але внаслідок негативного впливу довкілля запаси вітаміну Е можуть вичерпуватися. Вітамін Е має антиоксидантні властивості й захищає шкіру від агресивних факторів екології, як-от забруднення й інсоляція. Вітамін Е входить до складу олівця для очей Defining Liner, бо він кондиціонує й забезпечує антиоксидантний захист.

Тепер ви готові оптимізувати свій режим догляду за шкірою й волоссям? Завітайте до нашого онлайн-магазину й обирайте продукти-бестселери: