Mobile Label

ЯК ЗБІЛЬШИТИ ОБ’ЄМ ВІЙ НА 300%

27.06.2022

ЯК ЗБІЛЬШИТИ ОБ’ЄМ ВІЙ НА 300%

Як миттєво додати втричі більше об’єму натуральним віям без складних маніпуляцій? Рішення вишукано просте!

Якщо довгі, пишні, виразні, розкішні вії 一 один із верхніх пунктів у вашому переліку бажань, вам знадобиться правильна туш і правильна техніка нанесення. А тепер уявіть один-єдиний продукт, який збільшить об’єм вій на 300% 一 саме такий результат нещодавнього випробування нашого бестселера Double-Ended Volume Set.

Звісно, індивідуальні результати можуть сильно відрізнятися залежно від стану вій. Проте так чи так, наш дивовижний туш-і-праймер здатен візуально змінити на краще навіть негусті, тьмяні вії та надати їм виразності й розкішного вигляду.

В чому унікальність продукту Double-Ended Volume Set

Розробляючи туш-і-праймер Double-Ended Volume Set, ми поставили собі за мету поєднати в одному продукті дві найдосконаліші версії обох. Як нам це вдалося?

Праймер кольору «синій індиго»: унікальний глибокий відтінок акцентує увагу на очах та поглиблює колір чорної туші.
Пептиди й пантенол: ключові інгредієнти праймера, які зміцнюють та кондиціонують вії, підвищують їх гнучкість та запобігають ламкості.
Біотин і полімери Soft Flex: як головні складники туші вони забезпечують кондиціонування, зміцнення вій, а ще сприяють візуальному збільшенню довжини, об'єму та виразності вій.
● Стійка формула: ідеальний макіяж на цілий день, який, проте, легко видалити, не завдаючи пошкоджень віям та тендітній шкірі навколо очей.
● Об’ємна спіральна щіточка: окреслює вії та повторює їх природний вигин, створюючи бажаний об’єм та виразність.

Техніка нанесення для ідеальних вій

Буквально кілька рухів, що забезпечать голівудський погляд!

1) На чисті сухі вії нанесіть праймер. Просувайтеся від коренів до кінчиків, прокручуючи щіточку вгору й назовні.
2) Потім нанесіть туш, повторюючи ті самі рухи. Хочеться ще більше об'єму й довжини? Нанесіть стільки додаткових шарів туші, скільки вам заманеться. Не обмежуйте свою фантазію, адже навіть найсміливіші мрії повинні збуватися! Єдина заувага: наносити додаткові шари треба досить швидко, лише поки формула не підсохла на віях.

Вітаємо! У вас найпрекрасніші вії, що торкаються небосхилу! Придбайте Double-Ended Volume Set і закохайтеся в результат!