Mobile Label

ЯК ДОДАТИ ВОЛОССЮ БАЖАНОГО ОБ'ЄМУ

07.10.2022

ЯК ДОДАТИ ВОЛОССЮ БАЖАНОГО ОБ'ЄМУ

RevitaLash® Cosmetics пропонує прості й водночас ефективні рішення для помітного збільшення об'єму волосся.

Швидкий пошук в Google надає тисячу і один спосіб збільшення об'єму волосся. Від ополіскувачів за народними рецептами, до «секретних» методів сушіння і неймовірних диво-бігуді – практично у кожного є рішення для збільшення об'єму волосся. Так чому ж так багато з нас все ще розчаровані своїми тонкими, безформними пасмами?

Не всі з цих лайфхаків працюють ефективно, але декілька перевірених стратегій можуть допомогти вам нарешті отримати омріяні об'ємні та густі локони.

✔ Найперше – правильна стрижка

Мета – більш розкішні, здорові на вигляд локони з природним об'ємом. Коли йдеться про правильну зачіску для тонкого, знесиленого волосся, більшість погодиться, що декілька укладок дійсно можуть допомогти:
● Коротке каре каскадом – каскад працює на створення ілюзії повноти.
● Середня довжина з профілірованими кінчиками – тонке волосся виглядає пласким, тому профіліровані кінчики допоможуть.
● Стрижка боб – волосся виглядає повніше на маківці.
● Асиметричний проділ – проділ збоку, волосся зачесане на одну сторону, тому виглядає більш об'ємним.
● Довжина до плечей також додасть об'єму.
● Стрижка каскадом – довге волосся може виглядати пласким на маківці, зате додавання шарів вирішує проблему.

✔ Правильний шампунь та кондиціонер

Немає нічого поганого в тому, щоб спробувати народні рецепти. Але будьте готові до розчарування. Волосся супермоделі не з'являється від пляшки оливкової олії або ополіскувача з розмарином.

Але є і гарні новини: отримати такі бажані пишні локони зараз набагато легше, ніж будь-коли. Завдяки науці та новому поколінню засобів, розроблених спеціально для додання об'єму та густоти ви можете досягти цього вже за одне застосування. Чудеса догляду за волоссям перетворюються на реальність.

Тож, якщо ви налаштовані рішуче, то презентуємо план дій:
● Перш за все, спробуйте зволожувальну маску для волосся, щоб прибрати сухість. Чому це важливо? Тому що тонке волосся часто буває ламким. Рішення – зволоження. Сухість – ворог.
● Замість маски зволоження можна відновити за допомогою олійки для волосся. Наносьте на кінчики, щоб боротися з сухістю, запобігти ламкості та надати волоссю об'єму. Обирайте олію, яка не залишає жирних слідів, наприклад, арганову, жожоба або авокадо.
● Очистіть і кондиціонуйте волосся за допомогою зволожувального шампуню для об'єму Thickening Shampoo і живильного кондиціонера Thickening Conditioner.

Увага: уникайте шампунів, що містять сульфатні мийні засоби. Ці поверхнево-активні речовини забирають занадто багато природної олії, необхідної для збереження волосся здоровим і зволоженим. Волосся виглядає сухим, а шкіра голови може подразнюватися.

Першокласний шампунь для збільшення густоти повинен бути легким на дотик, щоб дозволяти волоссю підстрибувати, а не навпаки падати. Уникайте будь-яких інгредієнтів, які обтяжують волосся. Коли пасма приклеєні до шкіри голови, об'єму немає.

Що стосується кондиціонера, то він повинен містити рослинні білки (наприклад, льону) та олії (наприклад, жожоба) для захисту від ламкості. Для додаткової густоти зверніть увагу на екстракт листя мушмули, який допомагає тонкому волоссю.

Якщо ваш кондиціонер містить пантенол, ви на правильному шляху, оскільки це чудовий зволожувальний компонент, який не обтяжує волосся. Звичайно, кондиціонери також повинні містити кератин або біотин. А краще всі три інгредієнти, які ви можете знайти в шампуні Thickening Shampoo і кондиціонері Thickening Conditioner від RevitaLash® Cosmetics. Збалансована, зволожувальна і ніжна, ця пара є золотим стандартом для жінок і чоловіків. Даний потужний дует містить коктейль з протеїнів льону, листя мушмули, кори верби, женьшеню та олії насіння жожоба для створення повноцінного шампуню та кондиціонера, які сприяють тривалому об'єму – ідеального засобу для тих, хто має тонке або рідке волосся.

✔ Спробуйте засіб для збільшення об'єму

На додаток до правильного шампуню та кондиціонера, не менш важливим буде засіб для збільшення об'єму. Наша пінка для збільшення об'єму Volume Enhancing Foam містить той самий запатентований Bio-Peptin Complex®, який міститься в кондиціонерах для вій та брів, щоб зміцнити та пом'якшити волосся, водночас захищаючи його від ламкості та пошкоджень.

Пінку легко наносити, починаючи від коренів. Формула додає об'єму кожному пасму, тому ви можете укласти волосся на свій смак і вражати всіх неперевершеним зовнішнім виглядом.

Пінку Volume Enhancing Foam можна наносити як на сухе, так і на вологе волосся, але ось невеличкий лайфхак: для максимального об'єму, нанесіть на вологе волосся і злегка підсушіть корені, але не перегрійте занадто сильно.

Результат? Здорове та густе волосся, у яке ви знову закохаєтесь!

✔ Інші фактори, що можуть вплинути на об'єм

Ослаблене, тонке волосся може бути частиною вашого генетичного профілю. Якщо це так, то шампуні, кондиціонери та пінки для об'єму волосся – ваш найкращий вибір. Ви будете здивовані миттєвою різницею, яку можуть зробити ці косметичні продукти. Тож... спробуйте!

Вік – це теж фактор. Волосся може змінюватися протягом життя як за густотою, так і за текстурою. Засоби для збільшення об'єму можуть допомогти замаскувати ці зміни.

Також існує декілька захворювань, на які вказує раптове випадіння волосся. Якщо вас це непокоїть – зверніться до спеціаліста, він розбереться в корені проблеми.

Поліпшення харчування допоможе покращити стан волосся та шкіри голови. Зміна харчування не буде швидким рішенням, але з часом надасть суттєві позитивні результати.

В комплексі з повноцінними полівітамінами, волосся може отримати користь від додаткового білка у вашому раціоні. Чому? Тому що білок – це будівельний матеріал для волосся. А ще згадайте про омега-3 жирні кислоти та вітамін D. Ваше волосся, ваш організм і ваш розум будуть вам вдячні!

Коли мова йде про більший об'єм та більшу густоту – не стримуйте себе!

І неодмінно завітайте в наш онлайн-магазин, щоб обрати найкращі продукти для догляду за волоссям.
 

592tm9xq9t3jf6gtjass63mqiisz1b0i (1) (1).png

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ