Mobile Label

ЯК ВИГЛЯДАЮТЬ БРОВИ У 2022 РОЦІ

18.08.2022

ЯК ВИГЛЯДАЮТЬ БРОВИ У 2022 РОЦІ

Детальніше про те, які тренди на брови у 2022 році, та як правильно про них піклуватись, щоб вони були здоровими та красивими.

Можна вічно дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як ми, жінки, сперечаємось про те, чи мають право на повернення в списки трендів брови-ниточки в стилі 90-х. На щастя, аби бути в тренді цього року, нам не доведеться йти на кардинальні експерименти з бровами. Однак, дещо в нашому підході до поводження з ними все ж варто буде змінити.

Максимальна природністьНезважаючи на те, що Белла Хадід напо

легливо намагалася повернути до життя тренд на брови-ниточки, а моделі на показах всесвітньо відомих брендів спокушали сміливим ефектом повної відсутності брів, нам все ж не варто боятися того, що ці варіанти займуть домінантні позиції ще десь, крім соцмереж та подіуму. Цього року експерти продовжують наполягати на тому, що найкраща форма брів – ваша природна або максимально до неї наближена, а найкращий спосіб підкреслити їхню красу – робити ставку на якісний догляд та не забувати користуватися звичайним прозорим гелем для фіксації волосків. Завдяки останньому брови виглядають більш доглянутими, слухняними, окресленими і, водночас, максимально натуральними.

Незамінний засіб для краси ваших брів цього року і не тільки – гель-стайлер для брів Hi-Def Brow Gel. Природний мінеральний кольоровий гель заповнює проміжки, створюючи довершену форму, а пептиди та вівсяний бета-глюкан, що увійшли до складу засобу, зміцнюють брови та надають їм об’єму.

Зважаючи на тренд на природність, у 2022 році на піку популярності будуть брови скаус (природні широкі брови), прямі брови, як у азіаток, ламіновані брови, зачесані догори, густі пухнасті брови, як у моделей.
 

Screenshot_1.jpg

Якісний догляд

Важливу роль у тому, як виглядають ваші брови, відіграє не лише генетика чи ваші минулі beauty-експерименти, а й правильний догляд. Впевнені, у багатьох виникає питання: навіщо витрачати час та кошти на догляд за бровами, якщо вони і так ростуть самі по собі? Відповідь проста: брови, як і волосся та шкіра обличчя, щоденно піддаються впливу зовнішніх подразників, через що можуть ставати тонкими, пересушеними і ламкими. У результаті страждає їхня форма та зовнішній вигляд загалом, і самими лише декоративними засобами чи корекцією тут не зарадити.

На щастя, сьогодні існує великий вибір різноманітних спеціалізованих засобів для догляду за бровами: для відновлення, живлення і зміцнення брів, боротьби з випаданням тощо. Який саме засіб стане невід’ємною складовою вашої beauty-рутини, залежить від вашого запиту, а ось що має взяти за правило абсолютно кожна, то це щоденне очищення брів нарівні зі шкірою обличчя та віями, а також розчісування, яке стимулює приплив крові до брів та покращує їхнє живлення.

Screenshot_2.jpg

Якщо ваш запит – розкішні густі брови, як у Кари Делевінь, основою вашого догляду за бровами повинна стати сироватка-кондиціонер для брів Revitabrow Advanced. Завдяки своєму унікальному складу, до якого увійшли пептиди, ліпіди, біотин та екстракт зеленого чаю, багатий на пантенол, вона відновлює природну красу брів, робить їх густішими та виразнішими, а також бореться з ознаками старіння та екологічного й хімічного стресу.

Індивідуальний підхід

Якщо ви вирішили дещо змінити форму брів, не забувайте про те, що різним типам обличчя пасуватиме зовсім різна форма. Так, наприклад, власницям круглого обличчя варто робити ставку на чітко окреслені брови з помітним вигином, квадратного – на м’яко заокруглені брови, а подовженого – на довгі брови з висхідним кінчиком (детально про кожен тип обличчя ми писали тут). Така проста хитрість, в основі якої лежить легендарний «золотий перетин», допомагають зробити риси обличчя більш гармонійними.

Окрім цього, існує простий спосіб самостійно визначити саме вашу ідеальну форму брів в залежності від ваших рис обличчя та пропорцій – для цього варто лише озброїтись олівцем та зробити декілька замірів (простий спосіб визначення ідеальної форми брів шукайте тут).
 

Screenshot_3.jpg

Єдине, що варто пам’ятати, якщо ви хочете, щоб ваші брови виглядали красиво і актуально: уникайте експериментів з тонкими бровами (коли вам набридне, повернути їх до попереднього стану буде надзвичайно складно) та всього, що може надати вашим бровам неприродного вигляду (фарбування хною, перманентний макіяж тощо). Природність, природність і ще раз природність – це те, до чого ми продовжуватимемо прагнути і цього року!

Якщо ви все ж колись не втримались від спокуси приміряти брови-ниточки, а тепер не можете відновити їх природний вигляд, ситуацію допоможе виправити олівець для брів Hi-Def Brow Pencil. На відміну від більшості олівців, які зазвичай відлякують нас своїм ненатуральним ефектом, він гарантує максимально природний результат та стійкий колір на цілий день.

Вже хочете випробувати котрийсь із трендів на собі? Не забудьте завітати в наш онлайн-магазин.