Mobile Label

ОЛІВЕЦЬ ДЛЯ БРІВ УСІХ З РОЗУМУ ЗВІВ!

20.04.2021

ОЛІВЕЦЬ ДЛЯ БРІВ УСІХ З РОЗУМУ ЗВІВ!

Олівець для брів – надзвичайно простий і водночас абсолютно незамінний інструмент в житті сучасної жінки.

Так історично склалося, що коли йдеться про елітну косметику й аксесуари, на думку в першу чергу спадає Франція, Італія, можливо ще Японія й США. А от Німеччина чомусь рідко входить в топ-10. Але сьогодні цей стереотип буде зруйновано, раз і назавжди.

Коли в нас зародилася ідея створення олівця для брів, ми дуже довго й ретельно шукали лабораторію, яка б допомогла нам зробити найбільш точну, зручну й природну на вигляд формулу серед усіх аналогів на ринку. Нашій радості не було меж, коли ми знайшли свою бездоганну лабораторію в Німеччині. Результати нашої плідної співпраці тепер просто вражають: разом ми створили фантастичний олівець для брів Hi-Def Brow Pencil, який бездоганно окреслює й скульптурує брови, непомітно приховує всі недоліки (як-от прогалини), допомагає досягти бажаної густоти, виразності, форми, підкреслює індивідуальність і неповторність.

Найкращі друзі дівчини – це олівці для брів

Хороший олівець для брів – це найкращий інструмент, щоб швидко й просто підкоригувати й освіжити образ, будь-де й будь-коли. Проте важливо пам’ятати: як і в тому жарті, олівці на колір і смак бувають різні. В нашому випадку йдеться про те, що не всі олівці на ринку є однаково якісними. Свого часу ми поставили собі за мету створити абсолютно ідеальний олівець для брів, який відповідатиме абсолютно всім вимогам. Ось чому ми впевнено заявляємо, що Hi-Def Brow Pencil – це найкращий друг дівчини – адже він винятково простий у застосуванні й слугуватиме винятково індивідуальним потребам кожної красуні. Лише кілька легких рухів – і ось ви додали кольору, довжини, густоти вашим бровам. Ба більше, формула містить купу корисних живильних інгредієнтів!

Внутрішній стержень – ось що важливо

Ретельно продуманий німецький дизайн олівця для брів Hi-Def Brow Pencil настільки розумний, що міг би захистити докторську дисертацію! З одного боку олівця – точний аплікатор, яким можна промальовувати тонкі й товсті лінії, які можна розтушовувати, адаптуючи до індивідуальних потреб, і створювати будь-який образ: від максимально природного й легкого до голівудського й драматичного. А з іншого боку – зручна щіточка, яка розтушовує, підфарбовує й розчісує брови, надаючи бажаної укладки й форми. Олівець Hi-Def Brow Pencil надзвичайно простий у застосуванні, комфортно лежить у руці й забезпечує бездоганне нанесення. Буквально кілька штрихів – і вуаля!

Весь секрет у формулі

Завдяки високоякісним полімерам Hi-Def Brow Pencil тримається до 10 годин. Вітамін Е кондиціонує брови й забезпечує антиоксидантний захист. Формула легка й пластична, тому її можна наносити в кілька шарів, залежно від вашого настрою й бажаного образу. Олівець доступний у трьох кольорах: коричневий холодний, коричневий теплий, світло-коричневий. Звісно ж, продукт схвалений дерматологами, клінічно протестований, гіпоалергенний, веганський, не тестується на тваринах, не містить парабенів і фталатів.

І коли пандемія вимушує ховати половину обличчя за маскою, вся увага прикута лише до вашого погляду – виразного, незабутнього, яскравого. Завдяки олівцю Hi-Def Brow Pencil ваші брови завжди будуть бездоганними й розкішними.