Mobile Label

НОВИЙ РІК, НОВІ КОРИСНІ ЗВИЧКИ

20.12.2021

НОВИЙ РІК, НОВІ КОРИСНІ ЗВИЧКИ

Чого навчив нас рік 2021, які висновки ми зробили і що, зрештою, варто загадати під бій курантів, зустрічаючи 2022?..

Новорічно-різдвяний період 一 мабуть, найприємніша й найбільш насичена пора року. Діти пишуть листи Діду Морозу, а потім з нетерпінням чекають на подарунки. Дорослі поринають у вир приємних клопотів, виконуючи роль того самого Діда Мороза. Ялинки, вогники, різнобарвні теплі светри, довгоочікувані зустрічі з рідними й друзями 一 вже від самої думки про це на душі стає тепло й радісно. Попри всі перипетії й виклики, що їх кидає нам життя, особливо в умовах пандемії. Безперечно, за останні два роки світ змінився кардинально. А ми зуміли адаптуватися до цих змін, освоїли нові навички, так чи так віднайшли рівновагу. Напередодні Нового року варто приділити час на підбиття підсумків року, що минає, та складання переліку нових цілей на рік прийдешній.

Поміркуймо разом, які уроки ми засвоїли, та які корисні нововведення можна додати в своє життя, щоб ще міцніше тримати баланс у цьому хисткому шаленому світі.

Захисні маски: запорука здоров’я та... Рушій змін в індустрії краси

Несподівано для себе ми з’ясували, що можна преспокійно обходитися без цілого вагону декоративної косметики, особливо пудри, тоналки й яскравої помади. Дійсно, навіщо наносити бойовий макіяж, якщо більшу частину дня ми: а) проводимо в масці; б) проводимо вдома на дистанційній роботі/навчанні. А ми й справді стали наносити значно менше макіяжу. І якщо чесно, це далеко не найгірший поворот подій! Ба більше, це навіть спростило багатьом життя й допомогло непогано заощадити!

Всі причетні до індустрії як один відзначають серйозне зміщення акцентів у запитах на засоби макіяжу. Яке зміщення? Внаслідок носіння захисної маски акцент сильно зміщується на верхню, відкриту частину обличчя, себто на очі й брови. Погляд і раніше був головним магнітом уваги, а тепер поготів. Як відомо, наш бренд завжди ставив красу вій та брів на перше місце. А вимоги безпеки, що їх диктує коронавірус, дивовижним чином посприяли шаленому стрибку в кількості запитів на продукти для оздоровлення та покращення природної краси натуральних вій та брів.

Новорічна обіцянка: бездоганний вигляд і впевненість у собі

Межі колись звичних установок і правил уже розмилися. Тепер усі ми хочемо бути й почуватися красивими й привабливими завжди і всюди: вдома й на роботі, на особистій зустрічі й на переговорах у Zoom, у масці в громадських місцях і без неї 一 там де це можливо. Хай би які потрясіння не спіткали цілий світ і вас зокрема, вкрай важливо дотримуватися щасливого способу життя 一 і в цьому контексті вагому роль відіграє те, як ми себе бачимо й сприймаємо. Випишіть собі кілька базових принципів, які допоможуть зберегти здоровий глузд та підкреслити вашу природну красу й неповторність.

У Новому році я обіцяю:
● Навіть в умовах ізоляції вдома дбати про себе. Кількатижневий карантин не повинен зістарити мене на десять років!
● Коли відчуватиму втому й виснаження, я дозволю собі перепочити й набратися сил, щоб потім знову сяяти й мати бездоганний вигляд!
● Радіти кожному дню, кожному новому знайомству, кожній зустрічі зі старими друзями й кожній можливості побути наодинці з собою.
● Мати максимально фантастичний вигляд, такий, що всі навколо будуть захоплюватися й заряджатися моєю енергією та брати за приклад для наслідування!
● Регулярно балувати себе. Науково доведено, що ритуали піклування про себе поліпшують настрій! Це стосується зокрема й догляду за собою та макіяжу.
● Доглядати за віями й бровами, наносити макіяж очей, коли заманеться... Бути собою! Внутрішнє сяйво 一 ось що по-справжньому красиво! Тож я буду сяяти не лише в Новорічну ніч, а цілий рік, щодня без винятку!

А з чого розпочати, спитаєте ви? Із наших дивовижних продуктів для вій, брів (і також волосся)! У нашому асортименті представлені кондиціонери для догляду за віями й бровами, засоби декоративного макіяжу очей, інструменти для цієї ж зони, і ціла окрема колекція продуктів для волосся. Не зволікайте, адже годинник скоро проб’є заповітну північ!
 

Quiz-2021-HP-Banner-Desktop-Domestic_1400x.progressive (2).jpg

В МАГАЗИН