Mobile Label

FAQS ПРО REVITALASH ADVANCED

23.09.2020

FAQS ПРО REVITALASH ADVANCED

Коли її наносити? Як її наносити? Хто може її застосовувати?

Ще в 2006 році ми запустили нашу культову формулу RevitaLash і започаткували нову категорію косметичних продуктів. Сьогодні, майже через 15 років, RevitaLash® Advanced є однією з найбільш продаваних сироваток для вій у світі – власне, вона продається кожні 33 секунди!* Ми ж постійно отримуємо запитання про найкращий спосіб застосування RevitaLash Advanced, коли її наносити, як її наносити, хто може її застосовувати – список можна продовжувати і продовжувати... Саме тому ми вирішили зібрати докупи найпоширеніші запитання та відповісти на них, поки ви теж не спитали.

1) Як працює сироватка-кондиціонер для вій RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner?

Сироватка-кондиціонер RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner створена досвідченим офтальмологом, доктором Майклом Брінкенгоффом. Її основне призначення – покращення здоров’я та зовнішнього вигляду вій. Ретельно розроблена формула містить наш запатентований комплекс BioPeptin Complex®, який кондиціонує й покращує стан і вигляд природних вій, надає їм вражаючого об’єму й густоти.

2) Як і коли необхідно наносити RevitaLash® Advanced?

Один раз на день, вранці або ввечері, необхідно нанести сироватку на чисті сухі вії одразу над лінією росту. Перед нанесенням додаткових засобів треба дочекатися повного висихання рідини. Для максимальної чистоти цільової зони, а також належної гідратації та комфорту, ми рекомендуємо використовувати нашу міцелярну воду Micellar Water Lash Wash перед застосуванням сироватки RevitaLash® Advanced.

3) Після RevitaLash® Advanced вії стануть більш підкрученими?

Так! Ефект завивки – одна із дивовижних переваг застосування сироватки RevitaLash® Advanced. Багато покупців відзначили помітне підкручування вій в результаті регулярного використання формули. Це все завдяки нашій запатентованій технології Curl Effect®, яка допомогає забезпечити запаморочливий ефект RevitaLash® Advanced.

4) Кондиціонер RevitaLash® Advanced змінить мій колір очей?

За умови застосування згідно інструкції, формула не потрапляє в очі й, відповідно, не має жодного фізіологічного впливу на очі, зокрема на їх колір (колір райдужної оболонки).

5) Коли стануть помітні результати застосування RevitaLash® Advanced?

Кожен випадок індивідуальний. Багато споживачів відзначали покращення стану вій негайно. Згідно з результатами незалежного споживацького дослідження, 98% користувачів RevitaLash Advanced мали значне покращення вигляду вій через 6 тижнів. Для отримання найкращих результатів важливо дотримуватися інструкції по застосуванню.

6) На скільки вистачає формули RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner?

За умови застосування згідно інструкції, формули вистачає приблизно на 6 місяців (формат 3,5 мл). Сироватки в об’ємі 2 мл вистачає приблизно на 3 місяці – цього достатньо, щоб помітити результати. Термін зберігання нерозкритого тюбика: 3 роки. Термін придатності після розгерметизації тюбика становить 1 рік.

7) А можна застосовувати RevitaLash® Advanced після кератинового ламінування вій?

Можна! Формула RevitaLash Advanced безпечна для застосування після кератинового ламінування вій; разом вони дадуть вражаючий ефект! Єдине застереження: після процедури необхідно зачекати 2-3 дні, а потім відновити застосування RevitaLash Advanced. Однак для певності ми рекомендуємо спершу проконсультуватися з вашим майстром.

8) Чи можна використовувати RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, якщо в мене штучні/нарощені вії?

Так, RevitaLash® Advanced безпечний для штучних і нарощених вій. Формула також допоможе зберегти здоров’я та красу справжніх вій, і мінімізувати шкідливий вплив, характерний для тривалого носіння штучних чи нарощених вій.

9) Чи можна використовувати RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner, якщо в мене перманентний або напівперманентний макіяж?

Так. Формула RevitaLash® Advanced не впливає на перманентний або напів-перманентний макіяж. Якщо процедура була проведена нещодавно, переконайтеся, що зона очей повністю відновилася після цього, і проконсультуйтеся з лікарем перед використанням продуктів.

Уже загорілися бажанням випробувати цей дивовижний засіб? Придбайте прямо зараз!