Mobile Label

ЛАМІНУВАННЯ БРІВ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

07.06.2022

ЛАМІНУВАННЯ БРІВ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

Ламінування брів вдома: наш авторський альтернативний метод створити омріяний образ за допомогою косметичних продуктів.

Повсякчас виникають нові тенденції, які докорінно змінюють методи догляду за віями та бровами. Нарощування вій, мікроблейдінг, ламінування вій досить швидко захопили індустрію краси і добре зарекомендували себе як інноваційні рішення для краси на щодень. Найновіша тенденція в цій сфері – ламінування брів. Ця процедура подібна до ламінування вій, бо волоски брів розчісують і хімічно завивають, щоб створити виразний образ, який тримається тижнями.

Зазвичай ламінування брів проводить спеціаліст у салоні краси. Проте за різних обставин може статися так, що можливості відвідати свого улюбленого майстра немає. На щастя, ми придумали, як самостійно зробити ламінування брів у домашніх умовах. Для цього вам знадобляться всього три наші продукти: кондиціонер RevitaBrow® Advanced, прозорий гель Hi-Def Brow Gel та олівець Hi-Def Brow Pencil.

Крок 1: Кондиціонування й зміцнення

Здорові міцні волоски брів 一 ідеальна основа для будь-якого образу. Високоефективна й надійна формула RevitaBrow® Advanced живить і зміцнює брови, сприяє виразності та об’єму. А ще її застосування зовсім не потребує зайвих зусиль чи професійних умінь: достатньо один раз на день нанести формулу на чисті сухі брови.

Крок 2: Закріплення

На цьомі етапі розчешіть брови гребінцем та закріпіть бажану форму за допомогою прозору гелю Hi-Def Brow Gel. До речі, ця формула містить пептиди й вівсяний бета-глюкан, які дбають про волоски брів. А сам гель чудово фіксує брови на цілий день!

Крок 3: Ламінування

Доки гель не застиг, із сильним натиском проведіть вказівними пальцями вздовж брів у висхідному напрямку догори, промальовуючи досконалу дугу. Після цього зачекайте кілька хвилин, щоб гель застиг і зафіксував образ.

Крок 4: Додайте виразності

Щоб підкреслити сміливість і додати виразності, скористайтеся олівцем Hi-Def Brow Pencil. Підмалюйте брови, починаючи з найгустішої ділянки й просуваючись до менш густого хвостика. Рухи-штрихи мають бути природними, тобто імітувати напрямок росту волосків. Високопігментована стійка формула допомагає створити довершений образ, який тримається з ранку до ночі. До речі, в нас є готова інструкція, як правильно обрати ідеальний відтінок олівця для брів!

Вуаля 一 і ось завдяки нашому альтернативному ламінуванню вдома ви маєте досконалі брови!

Вже хочете спробувати наші поради? Скоріше завітайте в наш онлайн-магазин: