Mobile Label

КРАСИВІ БРОВИ ВОСЕНИ

17.11.2021

КРАСИВІ БРОВИ ВОСЕНИ

Мерехтить калейдоскоп часу, одна пора року приходить на зміну іншій... Як подбати про красу брів восени? Ми знаємо всі секрети.

Осінь 一 це свіже повітря, листя, що опадає, светри та... ідеальні брови? Погода змінюється, зима майже на порозі, а підготовка до створення найкращих брів та вій вже має початися! Якщо ви бажаєте отримати виразні брови і гламурні вії до фотосесій для святкових листівок, сімейних свят і коктейльних вечірок, то час настав.

НАСЛІДКИ ЛІТА

Помітили, що брови стали не такими густими та виразними? Це може бути пов'язане з літнім сонцем! Сонячна радіація викликає пошкодження меланіну брів (та вій). В той час як шкіра може відновити ці пошкодження самостійно, принаймні, на поверхні, то волосся не має такої розкоші. Під впливом сонця брови стають не лише світлішими, а й більш сухими і схильними до ламкості. Це не той образ, якого ви потребуєте у прохолодні місяці!

На щастя, є кондиціонер для брів RevitaBrow® Advanced. Створений на основі нашого революційного комплексу BioPeptin®, живильного комплексу з пептидами, ліпідами, біотином і екстрактом зеленого чаю, RevitaBrow Advanced зміцнює і захищає від ламкості, одночасно кондиціонуючи брови і покращуючи їх еластичність та блиск. RevitaBrow Advanced 一 ідеальний засіб для сухих, пошкоджених брів, які з настанням зими будуть в ідеальній формі!

ЧИСТОТА БРІВ

Як і у волоссі на голові, на бровах може збиратися піт, сонцезахисний крем, олія та косметика. Найкращий спосіб почати свій шлях до сміливих та гарних брів 一 це свіжа, чиста, здорова основа. Але це зосвім не означає, що вам треба жорсткий очищуючий засіб, а навпаки. Надмірне тертя чи напруження може привести до випадіння волосся... а це зовсім не те, до чого ви прагнете.

Одним із найкращих засобів для очищення вій та брів є міцелярна вода. Вона притягує бруд та забруднення, повністю очищуючи шкіру без жорстких хімікатів і неприємного осаду. Золотим стандартом, відміченим нагородами, є наша міцелярна вода Micellar Water Lash Wash 一 чиста, зволожувальна формула, яка робить брови, вії і шкіру чистою до скрипу і готовою до наступного кроку!

ЗАПОВНИТИ ТА ПІДКРЕСЛИТИ

Позбудьтеся старих олівців та гелів для брів і оновіть свою косметичку до якісно нового рівня! В цьому вам допоможуть наші Hi-Def Brow Pencil і Hi-Def Brow Gel. До складу цих засобів входять корисні для брів інгредієнти, які живлять та зволожують їх протягом усього дня. Ваші брови не лише виглядатимуть гарно, але й будуть зволоженими, здоровими та сильними.

ІНСТАГРАМНИЙ ВИГЛЯД

Осінь 一 найкращий час для знімків: неперевершені кольори, зручні светри та гарбузи усюди. Стрічка Instagram точно буде заповнена фотографіями та селфі. Хіба вам не хочеться, щоб ваші вії та брові були на висоті? Тоді почніть прямо зараз, щоб отримати максимум лайків і захоплених коментів!

Не відкладайте радість на потім! Завітайте в наш онлайн-магазин, щоб придбати найкращі продукти для догляду та декоративного макіяжу.