Mobile Label

КРАСА І ВПЕВНЕНІСТЬ В СОБІ: 5 ПОРАД

13.07.2022

КРАСА І ВПЕВНЕНІСТЬ В СОБІ: 5 ПОРАД

У цій статті ми запропонуємо вам 5 простих порад, які допоможуть почуватись красивішою і впевненішою у собі.

Сумніви, звичка порівнювати себе з іншими, комплекси тощо отруюють наше життя, і скільки б книжок про любов до себе ми не прочитали, по-справжньому прийняти себе та почуватися впевнено у будь-якій ситуації під силу не кожній. Якщо вам це теж знайомо, ми підготували для вас декілька порад – їх дотримання хоч і не вирішить всіх проблем, проте точно стане чудовою інвестицією у те, щоб почуватися красивішою та впевненішою.

✔ КРАСИВЕ ВОЛОССЯ

Чи знали ви, що наше волосся і впевненість у собі тісно пов’язані? Цей факт доводить не лише той заряд позитиву, який ми отримуємо, коли милуємося вдалим beauty-перевтіленням у люстерку, а й серйозні наукові дослідження. Так, вчені з Єльського університету під керівництвом Маріанни Лафранс провели експеримент, в ході якого з’ясувалося, що від того, як виглядає наше волосся, залежить не лише настрій, а й те, наскільки впевнено ми себе почуваємо в соціумі, і, як результат, наш професійний успіх і навіть особисті стосунки.

В експерименті взяли участь 4400 жінок та чоловіків з усього світу, яких розділили на три групи. Найбільшу невпевненість у собі за результатами підсумкового тесту відчували учасники першої групи, завданням якої було згадати дні, коли їхнє волосся виглядало особливо погано. (Згадуємо власні bad hair days, і цілком можемо їх зрозуміти, правда ж?)

Відповідно до цього дослідження, можна також зробити висновок, що здорове, доглянуте волосся — це завжди +100 балів і до краси, і до впевненості у собі.

Продукти Revitalash для догляду за волоссям, на які варто звернути увагу:

● Шампунь Thickening Shampoo для збільшення густоти волосся

Цінна знахідка для власниць рідкого та ламкого волосся – унікальний лікувальний шампунь Thickening Shampoo від Revitalash, відзначений виданням Cosmopolitan. У його складі – унікальні лікувальні інгредієнти: листя мушмули японської, яке відповідає за товщину та густоту волосся; кора верби, що дбайливо відлущує відмерлі клітини шкіри голови; біотин, який зміцнює волосся й надає йому об’єму та пантенол, який сприяє гідратації й надає волоссю здорового сяйва. Шампунь схвалений дерматологами та не містить сульфатних миючих речовин, парабенів і фталатів.

● Кондиціонер Thickening Conditioner для збільшення густоти волосся

Наступний крок у догляді за волоссям, який значно підвищить ефективність шампуню – використання кондиціонера. Кондиціонер Thickening Conditioner від Revitalash, як і його «колега», зібрав у своєму складі безліч лікувальних інгредієнтів: від біотину та пантенолу до протеїнів льону, що живлять волосся та роблять його міцнішим, а також зеленого чаю і женьшеню, які мають потужну антиоксидантну дію. Використовуйте тандем шампунь+кондиціонер регулярно – і вже зовсім скоро побачите різницю.

✔ ВЛАСНИЙ СТИЛЬ

Впевнена у собі людина – та, яка почуває себе комфортно у будь-якій ситуації. Не останню роль у тому, наскільки сміливо і впевнено ми проявлятимемо себе в компанії інших людей, відіграє те, чи комфортно нам у тому, у що ми одягнені. Фізичний дискомфорт в одязі, який нам не підходить, впливає на все: від міміки та рухів до енергетики та настрою загалом. Натомість одяг, в якому нам зручно і який повністю відповідає нашому характеру, навпаки, додає впевненості і розкутості.

Щоб переконатися у цьому, просто згадайте той самий power suit чи будь-яке інше вбрання, в якому ви почуваєте себе так, ніби вам під силу все. Хочете, щоб це відчуття було з вами завжди? Знайдіть власний стиль, який повністю відповідатиме вашому світосприйняттю, та почувайте себе на всі сто щохвилини. 

✔ СТАВКА НА ДОГЛЯД

Незважаючи на те, що головний beauty-тренд останніх років – максимальна натуральність, багато жінок і досі не уявляють свого життя без контурингу в стилі Кім Кардаш’ян. Звісно, у декоративній косметиці немає нічого поганого, адже якщо використовувати її, знаючи міру, вона й справді прикрашає: туш робить вії густішими, а погляд – виразнішим, тональний засіб і хайлайтер допомагають приховати наслідки стресового ритму життя, а помада – моментально зробити обличчя свіжішим та додати образу певного настрою.

Однак, якщо ви відчуваєте, що ваша впевненість у собі прямо залежить від того, є на вас макіяж чи ні, вам варто нагадати собі декілька речей. Перша і головна –  кожна з нас прекрасна така, якою її створила природа. І друга – правильно розставити акценти і виглядати бездоганно можна не лише завдяки декоративній косметиці, а й за допомогою якісного догляду. Саме косметичні засоби, завданням яких є не лише маскувати та прикрашати, а й якісно дбати про вашу красу та підтримувати її, є найкращою інвестицію у вашу впевненість у собі.

Аби шкіра не лише виглядала свіжою та здоровою, а й справді була такою, відвідайте дерматолога або косметолога – він проаналізує стан вашої шкіри та порадить продукти та процедури, які необхідні саме зараз і саме вам. Якщо без туші та олівців ваші очі здаються вам не надто виразними, зробіть ставку на догляд за віями та бровами.

Продукти Revitalash для вій та брів, які мають бути у вашому арсеналі:

● Сироватка-кондиціонер для вій RevitaLash Advanced

Створена офтальмологом та відзначена міжнародними нагородами сироватка для вій RevitaLash Advanced – саме той вау-засіб, ефект від якого може конкурувати з магією мейкапу. Сироватка, до формули якої увійшли пептиди, ліпіди, біотин та екстракт зеленого чаю, багатий на пантенол, не лише зміцнює вії і робить їх густішими, а й ефективно захищає їх від негативного впливу довкілля та пошкодження внаслідок застосування засобів для макіяжу та стайлінгу.

● Сироватка-кондиціонер для брів RevitaBrow Advanced

Якщо про вії дбає RevitaLash Advanced, то про брови – RevitaBrow Advanced. Сироватка-кондиціонер для брів, у створенні якої були задіяні передові наукові технології, відновлює природну красу брів, робить їх густішими та виразнішими, а також бореться з ознаками старіння та екологічного й хімічного стресу.

✔ СПОРТ

Якщо ви все ще не займаєтесь бодай якимось спортом, то скоріше це виправляйте, адже його переваги можна перераховувати нескінченно. Регулярні заняття спортом гарно впливають на фігуру, роблять нас витривалішими, здоровішими і, звісно ж, впевненішими у собі. Якщо стандартні тренування у спортзалі не викликають у вас інтересу, займіться велоспортом, запишіться на йогу чи танці – регулярні тренування в компанії однодумців допоможуть вам розслабитися, познайомитися з собою по-новому та полюбити себе ще більше.

✔ РОБОТА З ПСИХОЛОГОМ

Якщо ж усі поради, перераховані вище, не діють, якщо ваша невпевненість впливає на стосунки з іншими людьми та навіть кар’єру, якщо вона заважає вам проживати життя так, як хочеться саме вам, якщо тренінги з підняття самооцінки тощо не допомагають, варто почати з самого початку, а отже – розібратися у її причинах. Який епізод з вашого життя змушує вас сумніватися у собі? Що саме не дозволяє вам розкритися на всі сто та бути собою? Ніхто не допоможе вам розібратися в цих питаннях краще за спеціаліста – психолога чи психотерапевта. Ну і, звісно, за саму вас.