Mobile Label

ІНОДІ ВІЯМ ТА БРОВАМ ШКОДИТЬ... СОН

21.02.2022

ІНОДІ ВІЯМ ТА БРОВАМ ШКОДИТЬ... СОН

Сон 一 це найважливіший щоденний процес відновлення організму. А чим може зашкодити неякісний сон?..

Коли ви прокидаєтесь, ваше волосся виглядає так само гарно, як і напередодні ввечері? Більшість відповість, що ні.

Після повноцінного нічного сну ви можете прокинутись з більш жирним, менш об'ємним або кучерявим волоссям. У цьому винне тертя: волосся притискається до подушки, коли ви повертаєтесь. І хоча є варіанти, які допоможуть обмежити нічні пошкодження 一 атласні або шовкові наволочки, шапочки для сну, щоб захистити локони, і розчіски, що не шкодять волоссю, 一 факт залишається фактом: на жаль, наступного ранку волосся не буде виглядати так само гарно (принаймні, без невеликої укладки).

А як щодо вій та брів? Коли ви повертаєтесь, те ж саме тертя уві сні може зашкодити їм. Вії та брови не розпушуються (на щастя!), але вони можуть постраждати від ваших нічних звичок. Нариклад, ви помічали, що вії закручуються по-різному з однієї сторони та з другої? Це може бути пов'язане з тим, як ви спите. Якщо вії на певній стороні здаються вам менш закрученими або неакуратними, то можливо, ви спите саме на цьому боці.

Менше пошкоджень, менше зморшок

Прагнете зменшити пошкодження вій та брів і попередити появу зморшок? Тоді вам слід спати на спині. Дерматологи погоджуються, що це найкращий спосіб. Деякі з них кажуть, що при першій зустрічі можуть визначити, на якому боці спить людина; невеликі зміни об'єму, більш глибокі зморшки і провисання шкіри виказують позу під час сну. А з часом навіть нетреноване око може помітити підказки.

Щодо брів та вій, то чим менше тертя і тиску на волосинки, тим краще. Пам'ятайте, що вії та брови дуже ніжні 一 просте потирання очей може призвести до їх випадіння. Уявіть собі, що може зробити восьмигодинний сон.

Щоб зменшити пошкодження, обирайте шовкові або атласні наволочки. Шовк не тільки викликає менше тертя, ніж стандартні простирадла з бавовни або суміші волокон, але і завдяки своїй гладкості менше витягує вологу зі шкіри та волосся, залишаючи зволоженість там, де їй і місце.

Найкращий режим сну

Здавалося б, безневинні звички можуть нанести надзвичайної шкоди. Наприклад, лягати спати з мокрим волоссям або не повністю видаляти туш.

Рішення є:
1) Почніть з душу: використовуйте якісні засоби, що містять усе необхідне для живлення, зміцнення та зволоження волосся (наприклад, нашу колекцію Volumizing Hair Collection). Перевірте етикетку, щоб переконатись, що засоби не містять сульфатних миючих засобів, фталатів або агресивних інгредієнтів, які більше шкодять, ніж несуть користі. Потім висушіть і вкладіть волосся перед сном, оскільки вологе волосся більш крихке і схильне до ламкості під час сну.
2) Для вій та брів: повністю видаліть макіяж і очистіть шкіру від бруду і забруднень навколишнього середовища. Використайте м'яку, але ефективну міцелярну воду 一 чудо-продукт, який видаляє залишки макіяжу, бруд та інші забруднення без необхідності скрабувати ніжну область навколо очей. Вона очистить, заспокоїть та зволожить ваші вії та брови. Ідеальна підготовка для RevitaLash® Advanced, відміченого нагородами кондиціонеру для вій, щоб зміцнити ваші натуральні вії, захистити їх від ламкості, покращити гнучкість та загальний стан. Те ж саме стосується кондиціонера RevitaBrow® Advanced. Просто проведіть по кожній брові перед сном, і ви на шляху до найбільш здорових та красивих брів.

Тепер розпрощайтеся з нічними пошкодженнями 一 й спіть спокійно!