Mobile Label

ТОП-ЗАПИТАННЯ ПРО REVITABROW® ADVANCED

18.10.2022

ТОП-ЗАПИТАННЯ ПРО REVITABROW® ADVANCED

У цій статті ми з радістю відповідаємо на кілька ваших найпоширеніших запитань про цей дивовижний кондиціонер для брів.

Не так багато продуктів можуть похвалитися тим, що вони отримували найпрестижнішу нагороду від бьюті-редакторів… 10 разів поспіль! Але наш бестселер RevitaBrow® Advanced зробив саме це, нещодавно отримавши свою 10-ту поспіль перемогу в номінації Allure Best of Beauty у 2022 році — лише через рік після того, як її включили до Зали слави Allure Best of Beauty.

Отже, що робить наш створений лікарем кондиціонер для брів улюбленцем усіх бьюті-редакторів (і споживачів) з року в рік? Якщо ви користувалися цією формулою для брів, то ви знаєте, як всього один рух на день може привести до колосальних змін. Незалежно від того, чи RevitaBrow® Advanced давно оселився на вашій поличці, чи ви ще ніколи не купували цей продукт, у вас можуть виникнути запитання щодо того, як він працює. Ми тут, щоб відповісти на кілька ваших найпоширеніших запитів про цей кондиціонер для брів.

1. Як працює формула RevitaBrow® Advanced?
Доктор медичних наук, офтальмолог із багаторічним дослідом Майкл Брінкенгофф створив кондиціонер RevitaBrow® Advanced, щоб покращити загальний стан і зовнішній вигляд брів. В серці формули – авторська запатентована технологія BioPeptin Complex®, у якій поєдналися біотин і пептиди, котрі кондиціонують, оздоровлюють, покращують зовнішній вигляд натуральних брів, надаючи їм гарний вигляд і виразність.

2. Завдяки RevitaBrow® Advanced брови будуть виглядати краще?
Так, адже цей кондиціонер був ретельно розроблений саме для того, щоб захистити брови від ламкості й тьмяності. При регулярному використанні формули ви помітите, що брови стали виразнішими, міцнішими, красивішими й більш життєздатними.

3. Як правильно наносити RevitaBrow® Advanced?
Наносити RevitaBrow® Advanced необхідно щодня, один раз на день (вранці або ввечері) на чисті сухі брови. Для нанесення використовуйте зручну лапку-аплікатор. Зачекайте до повного висихання, потім нанесіть інші продукти догляду або декоративної косметики.

4. На скільки вистачає кондиціонера RevitaBrow® Advanced Conditioner?
За умови застосування згідно інструкції, тюбика об’ємом 3,0 мл формули вистачає приблизно на 4 місяці. Тюбика в об’ємі 1,5 мл вистачає приблизно на 8 тижнів. Термін зберігання нерозкритого тюбика: 3 роки. Термін придатності після розгерметизації тюбика становить 1 рік.

5. Коли стануть помітні результати застосування RevitaBrow® Advanced?
Кожен випадок індивідуальний. Багато споживачів відзначали покращення стану брів буквально негайно. За результатами незалежного споживацього дослідження за участі 112 добровольців, 96% користувачів відзначили покращення загального стану й вигляду брів уже через 8 тижнів.

6. Що буде, якщо припинити застосування формули RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner?
Якщо припинити застосування кондиціонера RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, з часом брови поступово повернуться до звичайного вигляду.

7. Чи можна застосовувати RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner з перманентним або напівперманентним макіяжем?
Звісно, так. RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner не впливає на перманентний або напівперманентний макіяж. Якщо процедура відбулася нещодавно, переконайтеся, що цільова зона повністю відновилася, а також проконсультуйтеся з лікарем.

8. Що ще варто знати про RevitaBrow® Advanced?
Формула пройшла клінічні випробування, є гіпоалергенною, не викликає подразнення, не містить олій, парабенів, фталатів, ароматизаторів, глютену. Крім того, вона повністю веганська, не тестується на тваринах.

Хочете випробувати чудодійну силу RevitaBrow® Advanced на власних бровах? Не зволікайте й прямо зараз придбайте цей продукт у нашому онлайн-магазині.